Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnlyDreams

temat na luzie, czyli co dostaliscie na swieta

Polecane posty

:D pytam z czystej ciekawosci. Moze byly jakies wpadki? Mozecie tez pisac jak Wam swieta minely, co jedliscie itp Od siebie zaczynac nie bede, poczekam az ktos mily (mam nadzieje) sie wpisze ;) Tylko z gory Was prosze o spokoj i kulture wypowiedzi.

Gość gość
Piżamę, słodycze i kasę.

Gość gość
Dostałem: 3 fajne gry min. Serious Sama 3 elegancki album o akwarystyce z masą świetnych zdjęć i super sweter. Przebojem Wigilii były śledzie w buraczkach mojej produkcji. Może być?

hehe :D ja w tym roku dostalam od babki mojego, taki sweter... ze chyba nawet moja babcia by go nie ubrala :D a rozmiar ma taki, ze w ciazy bym sie w nim topila :D ale powiedzialam, ze mi sie podoba ;) trudno bedzie w szafie lezec. Babka ma 86 lat, nie powiem jej, ze tandeta.. bo biedna sie nie zna :)

dobra to ja sie pochwale, bo w tym roku chyba bylam mega grzeczna :D o o dostalam od meza 2 skamieliny, dorodne takie ;) jak chcecie posle Wam zdjecia. kolczyki i buty z korka na obcasie. Od faceta, ktory sprzedaje wlasnie mineraly i skamiliny dostalam tez skamieline, bo mnie podobno lubi. Od rybaka dostalam jeszcze zywego koralowca ( wiem, zaraz mnie zjada.. ale co zrobic, jak sieci rybackie zniszczyly i polamaly koralowca ) Od tesciowej dostalam buty skorzane za kolano od ciotki pizame Od rodzicow dostane pewnie cos jak przyjade do Polski - to juz w marcu! :D jej! i tez musze cos fajnego kupic :) Teraz mam juz dorodna kolekcje mineralow i skamielin - zaniedlugo bede musiala sobie znalezc wiecej miejsca, bo coraz ciasniej sie robi :D

Gość gość
a ja sama sobie kupiłam kolczyki i wodę toaletową

Gość Laura2777777
Nic co bym chciała dostać :) Jedyny prezent ktory mnie ucieszyl to kasa , a reszta to : tablet ( za maly, jak taki wiekszy telefon, planuje go sprzedac), jakies kremy i kosmetyki z firmy której nie lubie i nie uzywam wiec mi sie nie przydadzą ( moze też sprzedam), kapcie w których nie będę raczej chodziła... Więc wlasciwie z kasy sie tylko ucieszylam no i tableta bo mozna sprzedac

tyle, bo reszte uznaje mi za spam :/ nom sporo tego mam i sa dosyc duze. Niektore po 3 kg, ten wiekszy agat niebieski ma jakies 9kg moze wiecej Ta skamieline ( ten slimak ) i ten trylobit to sa wlasnie te co dostalam na swieta :)