Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć pracę?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie skończyłam studia, porozsyłałam CV do kilku firm i zastanawiam się czy będzie jakikolwiek odzew. Były to oferty zamieszczone w serwisie Pracuj. pl. Macie jakieś doświadczenia z tym serwisem? Czy istetnieje w ogóle realna szansa znalezienia pracy w ten sposób?

jeśli oferta jest "świeża", CV dobrze napisane a twoje kwalifikacje odpowiednie to czemu mają się nie odezwać ? na pewno dostaną dziesiątki zgłoszeń wybiorą najlepsze kandydatki/kandydatów i będą dzwonić :)

Gość gość
wpisujsz w google praca i nazwe twego miasta i z wszystkich stron czytasz a nie z jednej

Potwierdzam treść poprzedniego posta. x Koleżanka przez kilka miesięcy szukała pracy, przez jedną, konkretną stronę, a ja znalazłem jej zatrudnienie po jednej dobie, sprawdzania WSZYSTKICH okolicznych ogłoszeń. x Czasami jest tak, że firma poszukująca pracownika ma główną siedzibę na drugim końcu Polski i ogłoszenie wcale nie jest widoczne w Twojej okolicy.

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać na klikaniu reklam nawet 2$ dziennie!!!

Gość gość k 34
To ja dorzucę, żebyś wysyłając CV zamieściła w nazwie pliku swoje nazwisko. Kandydaci najczęściej piszą tylko "CV", od razu pozytywnie się wyróżnisz :-)

Ja sugerowałbym też samo CV, jako załącznik w PDF-ie, z nazwą, jak napisała osoba powyżej.

Gość gość
mozesz na gowork poszukac jakis ciekawych ofert pracy

Gość gość
Jest bardzo wielu oszustów wyciągających dane osobowe. Żerują na bezrobotnych.

Gość gość
jak się zna dobrze jakieś języki obce to łatwo pracę mozna znaleźć przez portal www.linguajob.pl to portal dla specjalistow jezykowych, ktorzy chca wykorzystywac swoje umiejetnosci w pracy