Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On jest zajęty ale

Polecane posty

Gość gość

uśmiecha się do mnie ciągle, wita pierwszy, zagaduje.. interesuje. Oczywiście to nic nie musi znaczyć, ale ja przez skórę czuję, że coś jest na rzeczy, wiecie, w czym rzecz. Najgorsze, że on mi się także podoba..Ale przecież nic nie zrobię. Nie zacznę go podrywać tudzież coś w tym rodzaju.

Gość gość
świetnie, że masz takie postanowienie. To dobrze o Tobie świadczy. Chociaż współczuje jego dziewczynie, ma flirciarza i może o tym wcale nie wie.

Gość gość
Nie znam jego dziewczyny, widziałam jedynie na fejsie jakieś zdjęcie sprzed 2 lat, jak idą razem za rękę. Ale obstawiam, że z nią dalej jest. To jest taki typ spokojnego i poważnego faceta.

Gość gość
Ale on ze mną nie flirtuje. Po prostu jest miły i się interesuje.. coraz bardziej interesuje.. ale nie strzela żadnych typowych tekstów etc.

Gość gość
To moze on juz nie jest z ta dziewczyna?

Gość gość
To może zapytaj kogoś czy on jest zajęty

Gość gość
Będzie ciężko, nie mamy wspólnych znajomych, którzy by go znali lepiej ode mnie, a on ogólnie jest tajemniczy..

Gość gość
zajętych się nie tykaj

Gość gość
no to słabo,

Gość gość
Skoro ma nadal to zdjecie to raczej jest zajety. A ty sama uwazaj:) nie wiesz tak na prawde z jakim typem faceta masz do czynienia. Moze mu sie podobasz,jest muly,a reszta to twoj film. A moze filmow nie masz,ale to i tak niczego nie zmienia. Jesli ma dziewczyne to nad jiczym sie nie zastanawiaj i niczego nie domyslaj.

Gość gość
Ja mam podobna sytuacje,tyle ze wiem ,ze ma dziewczyne. Tez malo go znam,ale jest w porzadku. Tez wdze,ze sie mu podobam i tez ze mna nie flirtuje. To jest po prostu jakies zainteresowanie,zwracanie uwagi np. na to jak sie czuje i oczywiscie spojrzenia itp. No i co z tego. Jest dla mnie nie do ruszenia. Ale jest ciezko.

Gość gość
On ma akurat dużo zdjęć na facebooku, wątpię, że to typ, który tak zwraca uwagę na to, czy gdzieś tam jest zdjęcie z jego laską/byłą sprzed 2 lat, czy nie. Nie wiem z kim mam do czynienia, owszem. Jedno wiem na pewno - jest nieśmiały, poważny, spokojny, ale małymi kroczkami coraz bardziej się do mnie zbliża. Jednak jeśli jest zajęty, to on mnie nie interesuje.

Gość gość
moze sie w tobie zakochal

Gość gość
Skoro nie wiesz zostaje Ci czekac i nadal dawac mu sygnaly:). Jesli jest wolny,to tymi malymi kroczkami w koncu sie zblizy:)

Gość gość
Dokładnie tak :) powiem wam, że mam ogólnie pecha.. bo już miałam podobną sytuację z chłopakiem, tyle że już żonatym.. podobaliśmy się sobie, ja oczywiście nic nie robiłam, choć kusiło ogromnie, on mi w końcu powiedział kiedyś że mu się bardzo podobam, i żałuje, że nie może, bo ma żonę i dziecko w drodze.. (Z tego co słyszałam, to ożenił się przez wpadkę właśnie). Takie życie.

Gość gość
Bywa:) Czasami zycie uklada jakis scenariusz i czasami jeden ,alternatywny, wydaje sie lepszy. Niekoniecznie musi taki byc. Cenie ludzi, ktorzy jednak, mimo wszystko, wybieraja zwiazek. Moze juz bez motylkow itp,ale wybieraja te druga osobe. Nie pisze tu rzecz jasna o jakis patologiach, byciu razem za wszelka cene etc., tylko o dojrzalych,swiadomych wyborach.

Gość gość
Owszem, wiadomo, że to co nowe, wydaje się być czasem mocno pociągające.. ale nieraz jest to ułuda.

Gość gość
wychodzi na to ze tamten zonaty byl nieszczesliwy w swoim zwiazku, ale mial poczucie odpowiedzialnosci za dziecko chociaz.

Gość gość
Och kochana ja też rok temu miałam podobną sytacje ale ja uległam i żałuje dobrze że ty jesteś mondrzejsza

Gość gość
Nie ma sensu być tą drugą. Jak facetowi zależy, to najpierw odejdzie od tej pierwszej.

Gość gość
Dokladnie.

Gość gość
gość dziś Ale on ze mną nie flirtuje. Po prostu jest miły i się interesuje.. coraz bardziej interesuje.. ale nie strzela żadnych typowych tekstów etc. xxx wam polskim głupim dziewczynom wystarczy powiedzieć "dzień dobry" a nie daj Boże być dla was uprzejmym i już zaczynacie w chorej wyobraźni planować romans, ślub, wesele, dzieci

Gość gość
On się w stosunku do mnie inaczej zachowuje niż do innych dziewczyn. Takie rzeczy widać, ale skoro jest zajęty, to i tak nieistotne. A ty sam jesteś głupi :)

Gość gość
nie, to ty jesteś głupia