Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałyście kiedyś ataki paniki? Skąd się wzięły i jak je pokonałyście?

Polecane posty

Gość gość

Miałyście kiedyś ataki paniki? Skąd się wzięły i jak je pokonałyście?

Tak. Ja mialam dawno, dawno temu. Caly czas probuje dobrze poznac siebie i zaglebiam sie w swoja osobowosc, wielu rzeczy jeszcze nie wyjasnilam, skad dlaczego. Dzieki za temat bo przypomnialam sobie ten epizod i warto wziac pod uwage i dolaczyc do analizy...

Gość gość
miałam kilkakrotnie, chociaż nie wiedziałam ze to ataki paniki. Wyglądało to na problemy z sercem. Za każdym razem kończyło się wizytą pogotowia i zastrzykiem na uspokojenie. Nigdy tez nie było żadnych objawów przepowiadających. Wszystko ok i w jednej chwili ból w klatce, problemy z oddychaniem, dezorientacja i straszny strach przed czymkolwiek. W końcu po dokładnych badaniach przepisano mi leki i jakoś pomogło. Teraz od czasu do czasu zdarza mi się atak, ale sporadycznie. Wiem jednak co to jest i umiem sobie z tym poradzić. Leków na stałe już dawno nie biorę, jedynie w trakcie ataku.

Gość gość
co bierzesz w trakcie ataku?

Gość gość
Lęk irracjonalny, ale na raz mi się zrobiło gorąco, a mimo tego szczękałam zębami, serce biło bardzo szybko, ręce się trzęsły, łzy płyneły.. masakra. nie mogłam się uspokoić

Gość gość
Miewalam. Takie nie wiadomo skad. Np. podczas wchodzenia po schodach. Nagly strach,dezorientacja,walenie serca. Albo nagle poczucie wyobcowania,wrazenie,ze nie istnieje na prawde,ze to film. Kiedys zdarzalo sie czesciej,dzisiaj tylko w sytuacjach silnych emocji. I pewnie emocje stanowia tu odpowiedz. Te,ktorych nie chce dopuscic do siebie albo te,ktore chca wyjsc.

Gość gość
sprobuje duzych dawek melissy

Gość gość
podobno magnez pomaga na kolatanie serca

Gość gość
13:04 a jakie to były leki ? jakie warto brać ?

Gość gość
Leki wam guzik pomoga,bo to siedzi w glowie.