Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynawolm21

Sąsiad zaproponował mi loda za kasę Zgodzić się?

Polecane posty

Gość martynawolm21

W miarę przystojny sąsiad koło 30, z którym często jeżdżę tramwajem do centrum zaproponował mi układ abym robiła mu loda za 100 lub handjob za 40zł Mam 21 lat, krucho z kasą On ma dziewczynę więc dyskrecja zapewniona Dziewczyny wy miałyście takie propozycje i się zgodziłyście? Takie zwalenie ręką to nic takiego a kasa by się przydała Układ miałby wyglądać tak Raz w tygodniu lodzik i raz lub dwa w tygodniu zwalenie ręką

Gość gość
Jak jestes prostytutka to sie mozesz zgodzic, bedziesz nic warta laska do loda za marne 100zl

Gość gość
A wiesz co ic na trase przez caly dzien sporo zarobisz

Gość gość
Nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka... A w stosunku rocznym lodzik za stówkę co tydzień to 5200 zł, bez podatku, bo umowy o dzieło nie zawieracie. A może jeszcze inne przysługi sąsiedzkie?

Gość gość
byłabyś głupia gdybyś nie skorzystała

Gość gość
Lodzik za stówę? No coś ty... co innego jakby sąsiad był bogaty, wtedy byłaby jakaś perspektywa większej kasy, ale za marne grosze chcesz się szmacić?

Gość gość
Ma juz to we krwi

Gość gość
Kazda baba za kase to i d**e z****** wylize, to tylko kwestia pieniedzy J****E K***Y

Gość gość
Lodzik lub zwalenie ręką... hmm to nic takiego. A gdzie szacunek do samej siebie? On ciebie traktuje jak prostytutkę. Naprawdę dobrze ci z tym? Ja bym faceta walnęła w gębę.

Gość gość
Narescie jakas madra sie odezwala

Gość martynawolm21
Pomyślcie trochę inaczej W tej chwili nikogo nie mam i jak wychodzę na jakieś imprezy to czasami kogoś poznam. Później się z nim chodzę i wiadomo jak to w związku obciągam mu za free A tu mam łatwą stówkę. Nie musiałabym cały dzień stać na promocjach w marketach Zgodzę się! jak będzie szybko kończył to będę to robić częsciej:)

Gość gość
To fakt, facet musi naprawdę nieźle ciebie poważać, skoro ci takie rzeczy proponuje :) Powinnaś mu te 4 dychy w dupę wcisnąć i jeszcze powiedzieć jego lasce jaką gnidę sobie znalazła. Więcej godności, a nie jego fujarę ssać za stówę.

Gość gość
Widać, że laska lubi ten sport, więc nie wysilajcie się na przekonywanie jej. No cóż początki wejścia do zawodu są różne - niektóre zaczynają od zwalenia sąsiadowi za 40 zeta, fakt cena promocyjna :)

Gość gość
No właśnie,a wy obciągacie chłopom za free,to dopiero wstyd!

Gość gość
oblecha :(

Gość gość
mądre dziewczyny potrafią liczyć i wiedzą, ze stówka lepsza niż brak stówki

Gość gość
martynawolm21 dziś Hahahaha, prawdziwy duch przedsiębiorczości :) No masz rację, a pomyśl, co by było gdybyś tak jeszcze obciągnełoa dodatkowe fiuty - to już byś miała tygodniowo parę stówek - przemyśl to, po co się ograniczać, miej rozmach, w końcu usta Ci od tego nie spuchną, a jeszcze dodatkowe kalorie wpadną :)

Gość gość
To się nazywa prawdziwe trzepanie kasy.

Gość gość
:) Mądre dziewczę - jakie zaradne ;)

Gość gość
Do autorki I Ty naprawdę nie strzeliłaś go w twarz za taką propozycję? Spokojnie rozważasz? Przecież on Ciebie cholernie obraził... Ech, na jakim my świecie żyjemy...

Gość gość
Też czytam i nie wierzę :) to chyba prowo

Gość martynawolm21
Wie, że mam ciężką sytuację Muszę dorabiać w weekendy to jakoś tak wyszło Tak szczerze jak mielibyście wybór fajnemu facetowi obciągnąć i mieć po paru minutach stówkę albo stać cały dzień w markecie na promocji i póżniej nie mieć czasu na naukę to żadna by się nie zgodziła?

Gość gość
Pewnie niejedna by sie zgodziła, ale wiem też że wiele by się nie zgodziło - do której grupy chcesz należeć? Po czasie będziesz miała tylko moralniaka, a Twój sąsiad będzie za kazdym razem patrzył na ciebie jak na d/z/i/w/kę - i już nawet nie będziesz sąsiadką, tylko kimś, kto parę razy w tygodniu obciąga mu druta. to już lepiej weż kogoś nieznajomego, z innego miasta lub dzielnicy. Choć to głupia rada, bo mimo wszystko wolę groszę z promocji, niż czuś się jak l********g jakiego gogusia. No i wycenił Cie niżej niż laski z Rostii. Generalnie jego propozycja jest wulgarna pod każdym względem, nawet bez zachowania pozorów kultury.

Gość gość
Już widzę tą akcję - no ciągnij, ciągnij, oj już już dochodze, a teraz połknij, nie wypluwaj, połknij. Ok masz tutaj stówkę i zjeżdzaj, Widzimy się za tydzień. Narka :)

Gość gość
Provo 1/10

Gość gość
Co ty wyprawiasz laska? Ja sama nie jestem święta, lubię seks i bzykałam się z wieloma goścmi, ale nigdy za kasę - tylko dlatego, że chciałam, że mi się podobał i tyle - na moich zasadach. Gdyby ktoryś chciał mi zapłacić albo zostawił kasę, to miałby obcas wbity w w czoło. A miałam propozycje rodem z agencji - nawet finansowo niezłe - ale to chyba by mi psychę by zryło, seks za kasę. Seks tylko za free, mogą wówczas z Ciebie zrobić latawicę, ale nigdy /k/u/r/w/ę

Gość gość
Kurdę, podoba mi się tekst powyżej - już Cię lubię :)

Gość gość
Też mi się zdaje, że to prowo. Ale jeśli nie, to facet musi być jakieś bydlę, żeby wykorzystywać czyjąć trudną sytuację materialną i jeszcze myśli, że jest jakimś p**********ym samarytaninem.