Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal21221

Dom opieki dolny śląsk

Polecane posty

Gość Michal21221

Witam czy orientuje się ktoś czy są wolne miejsca w domu opieki na terenie dolnego śląska. Ośrodki prywatne jakiekolwiek. Szukam dobrej placówki dla mojego dziadka - 83 lata, w miarę sprawny. Ze względu na to że wszyscy pracują - siedzi sam i samotność już mu doskwiera, chciałby pobyć z ludźmi w podobnym wieku. Dzwoniłem pytałem ale nic z tego, wiec szukam już info w innych źródłach Dziękuję

Gość gość
chyba nie znasz tego forum.zaraz Cie zjedza,ze powinienes rzucic prace i sie dziadkiem zajac:P

Gość gość
no tak ale dziadek nie chce, chce po prostu byc w takim miejscu wśród ludzi z którymi bedzie mógł rozmawiać o swoich czasach

Gość gość
Nasz dziadek jest w domu opieki www.domnaddolina.pl , ma tam zapewnioną świetną opiekę , rehabilitacje i doborowe towarzystwo.

Gość gość
dziadek cię kocha, a mówi że chce iść, choć tak nie myśli.. pewnie uważa, że tak będzie lepiej.. wiem że w takich domach, wszystko szybko się kończy.. takie jest życie ?

Gość gość
Dobre, sprawdzone domy opieki ma Justyna DOM. www.opieka-justynadom.pl Zawsze pomogą, zawsze doradzą. Polecam

Gość gość
Moja babcia jest od trzech miesięcy w Justyna DOM na Dolny Śląsku www.opieka-justynadom.pl Empatia, wyrozumiałość, domowa atmosfera, jedzenie też sobie chwali - polecam Iza

Gość Klara

Na zachodzie rodziny wybierają dom opieki patrząc na jakość usług, szukają jak dla siebie. U nas niestety podejście jest nadal komunistyczne, aby było jak najtaniej i w ten oto sposób człowiek trafia do nielegalnego, niebezpiecznego miejsca.....bo tu najtaniej.....Jeśli ktoś ma małą emeryturę, to zawsze można wynająć mieszkanie lub sprzedać i są pieniążki na dobry dom opieki....tak robią na zachodzie czy za głęboką wodą.