Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los mnie pokaral

WSTYDZE SIE SWOJEJ RODZINY dlatego pojechalam sama na Swieta

Polecane posty

Gość los mnie pokaral

taka prawda.prawda jest tez,ze znam to forum i zaraz naslucham sie,ile to mi rodzice dali i takiem tam..bo rodzice to juz nic nie musza,wazne,ze splodzili i dali jesc..ale i tak napisze. moi rodzice to zwykli prostacy,nie myja sie,nie potrafia normalnie jesc.bylam u nich na swieta,masakra jakas:Oojciec z jednego talerza jadl wszystkie dania,nie musze chyba mowic jak ten talerz wygladal,skoro lezaly na nim najpierw pierogi,pozniej ryba po grecku a pozniej jeszcze kilka innych potraw.byl nieogolony,siedzial w samych majtkach i skarpetkach.do jedzenia wyjal sobie sztuczna szczeke.matka nieuczesana,w fartuch przy stole.pozniej durne rozmowy i przeklinanie po alkoholu... ciekawe jaka wymowke wymysle za rok dla swojego partnera.wstyd mi bylo jechac z nim.on ich jeszcze nie zna.czy ktos z was ma takich rodzicow?p.s.prawie cala moja rodzina jest taka.

Gość gość
no nic dziwnego

Gość gość
do 17.04 zalozylam temat ale nikt mi nie odpowiedzial,ale moze zastaniw sie co piszesz,bo tacy rodzice moga nawet zycie zrujnowac.wklejam tekst f.kafeteria.pl/aktualne WSTYDZE SIE SWOJEJ RODZINY dlatego pojechalam sama na swieta... taka prawda.prawda jest tez,ze znam to forum i zaraz naslucham sie,ile to mi rodzice dali i takiem tam..bo rodzice to juz nic nie musza,wazne,ze splodzili i dali jesc..ale i tak napisze. moi rodzice to zwykli prostacy,nie myja sie,nie potrafia normalnie jesc.bylam u nich na swieta,masakra jakaspechowiec.gif ojciec z jednego talerza jadl wszystkie dania,nie musze chyba mowic jak ten talerz wygladal,skoro lezaly na nim najpierw pierogi,pozniej ryba po grecku a pozniej jeszcze kilka innych potraw.byl nieogolony,siedzial w samych majtkach i skarpetkach.do jedzenia wyjal sobie sztuczna szczeke.matka nieuczesana,w fartuch przy stole.pozniej durne rozmowy i przeklinanie po alkoholu... ciekawe jaka wymowke wymysle za rok dla swojego partnera.wstyd mi bylo jechac z nim.on ich jeszcze nie zna.czy ktos z was ma takich rodzicow?p.s.prawie cala moja rodzina jest taka.

Gość jacek z chorzowa
i masz racje dziewczyno, od patologii z daleka, nie ważne pokrewieństwo

Gość jacek z chorzowa
i masz racje dziewczyno, od patologii z daleka, nie ważne pokrewieństwo

Gość los mnie pokaral
a moze ktos mi powie,jak przygotowac narzeczonego na spotkanie z mini? bo tego raczej nie unikne.nie chce go stracic,ale boje sie,ze jak zobaczy moja rodzine to bedzie sie bal i wstydzil przedstawic moich rodzicow swoim rodzicom.mial ktos podobny problem? napiszcie prosze ,bo to dla mnie wazne.

Gość los mnie pokaral
przepraszam za post z 17.09.pomylilam tematy,chcialam go wkleic na inny temat,w ktorym ktos napisal,ze rodzicow nalezy czczic bez wzgledu na wszystko.

Gość gość
Mialam taki problem. Z tego powodu rozpadl sie moj zwiazek.

Gość los mnie pokaral
tez sie tego obawiam...w dalszym ciagu prosze o porady.

Gość gość
powiedz mu prawde albo zrozumie albo nie.ryzyko jest spore.

Gość los mnie pokaral
no ryzyko jest i to spore.

Gość gość
A kochasz swoich rodzicow? Jesli nie to po co utrzymujesz z nimi kontakt? Jesli chcesz utrzymywac z nimi kontakt to moze powiedz to im,to co tu napisalas.ze chcialabys poznac ich z chlopakiem i zeby ogarneli sie na ta okazje.A chlopakowi powiedz o co chodzi,jesli zostawilby cie z takiego powodu to lepiej dla ciebie bo znaczyloby to ze nie jest wartosciowym czlowiekiem.Ja mialam podobna sytuacje,mimo to moj narzeczony lubil mojego ojca,a z matka nieutrzymuje kontaktu(z innych wzgledow)

Gość los mnie pokaral
kocham ich na swoj sposob,co nie zmienia faktu,ze sie ich wstydze.raczej ciezko bedzie z nimi rozmawiac,skoro dla nich codzienny prysznic czy uzywanie widelca(jedza wszystkie potrawy lyzka)to fanaberie.odwiedzili mnie kilka razy,zostawali na ok.3 dni,to nawet ANI RAZU SIE NIE UMYLI.wiec rozumiesz gosciu dlaczego zalozylam ten temat...

Gość gość
No tak rozumiem. Wiec tak jak napisalam wczesniej powiedz wprost jak jest swojemu chlopakowi innego wyjscia nie masz

Gość los mnie pokaral
ok,dzieki.chyba nie mam wyjscia.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma tablice rejestracyjne okl i 25 tysięcy mieszkańców

Gość gość
patologia straszna