Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takitamktos

Moja Dziewczyna chciała być prostytutką.

Polecane posty

Gość takitamktos

Witam. Nie wiem co mam zrobić. Wczoraj dowiedziałem się że moja obecna dziewczyna ogłaszala się na portalach w celu sex za kasę. Jesteśmy ze sobą od 4 miesięcy, mieszkamy razem od 3 miesięcy. Mamy dobrą pracę i świetnie się dogadujemy. Myślę że coś do siebie czujemy. Nigdy nie była materialistka wręcz przeciwnie wszystkie koszty zwiazane z mieszkaniem chce dzielić na dwie równe połówki. Itp. W tym tygodniu znalazłem e-mail na jej poczcie z pewnego portalu i zainteresowało mnie to, wiec zobaczylen jej profil. I co się okazało ze szukała ram sponsorów. Strasznie się wściekłem zacząłem po niej cisnąc wyzywać od dziwek itp.i kazałem jej się pakowac. Ona wtedy się rozplakala i zacząła płakać i mówić (nigdy jeszcze nie widziałem takiego załamania się i rozpaczy) mówiła ze to było wtedy gdy ja oszukano (przez jej łatwo wierność została pozbawiona wszystkich oszczędności z kąta, mówiła mi o tym wcześniej mam na to nawet dowody bo toczy się rozprawa wobec tej osoby i przychodzą listy ze sądu ) i nie wiedziała co zrobić musiał zapłacić za mieszkanie i za opłaty a nie miała nawet grosza przy duszy. Jej rodzina tez nie należy do bogatych. Wiec nie prosiła ja o pomoc. Mówiła jeszcze ze kiedyś się umówił nawet ale w ostatniej chwili zrezygnowała i powiedziała ze nie może tego zrobić. Skasowala konta na tych portalach i udało jej się pożyczyć kasę od koleżanki. Nie wiem co mam z tym zrobić. Wiem ze miała około 10 partnerów lozkowych przedmna. Z którymi była w normalnych związkach. Boje sie ze ona może kiedyś znowu się do tego posunąć lub mnie zdradzać. Ciągle placze i błaga mnie bym do niej wrócił. Mieszkamy razem ale nie odzywam sie do niej. Ignoruje ja.. Proszę o pomoc i opinie. B

Gość gość
Kolejne nudne prowo

Gość gość
A myignorujemy twoje prowo z dooopy wzięte

Gość gość
Nie wiadomo czy prowokacja. ..bo dziewczyny mają różne pomysły. Moja chciała zobaczyć jak to jest gdy się kocha z kilkoma facetami. Przystałem na taki seks z dwoma i ja trzeci. Gdy po kilku godzinnym seksie nie potrafila swobodnie wstać to się dowiedziała. A i tak powiedziała że warto było przeżyć coś takiego.

Gość takitamktos
Nie jest to żadna prowokacja. Pije od 2 dni nie wiem co mam ze sobą zrobić. Chciałem o tym pogadać z przyjacielem ale nie chce by ktoś o tym wiedział.

Gość gośćpgjmtm
zrobiła to bo sie znalazła w trudnej sytuacji i została sama,bez wsparcia,to że miała 10 partnerów nie znaczy że nie potrafi być wierna,ale jak masz trząść dupą do końca życia to daj jej spokój

Gość takitamktos
Fakt jest taki ze przysięgala mi ze nigdy nie robiła tego za kasę. Chce jej wybaczyć ale boję się że bd mi się to przypominało.