Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem małżeński

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkim nie wiem czy trafiłem w odpowiedni dział ale zobaczymy..Jestem rok po ślubie przed moje życie wyglądało normalnie praca dom hobby i kobieta ...I cały czas było wszystko ok jakoś człowiek dogadywał się itp...po ślubie diametralnie sie pozmieniało ok wiem że zmiany zawsze nadchodzą ale te były zupełnie inne obecna partnerka,po ślubie po około 5 miesiącach zaczęła coraz bardzie olewać mnie 90 procent czasu spędzała spędza u mamy oczywiście na noc,nadużywanie alkoholu co dziennie prawie piwo około 6 puszek wiwendy wódka u mamy a ja sam zostaje w domu ...Na początku myślałem że możne kogoś mam ale nie i jestem tego pewny bo nawet przestała o siebie dbać maluje się ale z takim na siłę ...Potem myślałem ze to może moja wina morze robię coś nie tak rozmawiałem z nia wiele razy ale nic twierdzi ze jest ok ...Finansowo nie jest żle ponieważ prowadzę firmę projektowania wnętrz itp z usługami złotej rączki firma znajduje się na terenie domu wyjazdy mam ale czasem do 2 dni dzieci nie mam ,w domu jak mam czas sprzątam pomagam robić obiad,itp dzieci nie mamy.Rozmawiałem z teściową ale tez niby to w żarty obraca ze to nie problem ,w domu też wszystko robię to naprawy to sprawy remontowe wszystko by była zadowolona ale nic do słownie nic,nie wiem co już robić ,nie krzyczę na nią itp słucham nie zabraniam jej nigdzie wychodzić ale do słownie nic nie pomaga zona mam 25 lat ja mam 32 lata .Czy morze mi ktoś powiedzieć co powinienem zrobić bo juz nie mam sił

Gość gość
dobrze ci tak,takim frajerom żonę powinni ustawowo odbierać ale ty pewnie i tak jej nie masz bo jestes forumową ciotą,która z nudów zakłada podobne bzdety

Gość gość
0/10. Wypad stąd leszczu, bo tu nikt na takie idiotyzmy się nie nabiera.

Gość gość
to juz piwka nie mozna sie napic?

Gość gość
No to co, że ina pije? Wszyscy piją.