Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D Kartner

Czy te kobiety to okazje, czy pułapki?

Polecane posty

Gość D Kartner

Miałem w życiu kilka sytuacji, że odczułem subtelną inicjatywę, ze strony kobiet, które bardzo mi się podobały, ale nigdy nic z tego nie wyszło. Dwa razy na studiach, raz w pracy, raz w markecie w którym robiłem zakupy, a ostatnio w restauracji, w której czasem się stołuję. Pierwszy przypadek na studiach: dziewczyna, z którą nie zamieniłem nigdy słowa. Ewidentnie obcinała mnie wzrokiem od czasu do czasu. A kiedyś na sali wykładowej, obróciła głowę o 180 stopni i się na mnie centralnie gapiła. Pamiętam, że poczułem się wtedy całkiem speszony... Drugi przypadek na studiach: Kiedy miałem kurs powtórkowy (powtarzałem algebrę), na pierwszych zajęciach dosiadła się do mnie pewna Olka. Olka siadała zawsze koło mnie (kiedy się spóźniła). Kiedy raz ja się spóźniłem, powiadomiła mnie o sprawach organizacyjnych (terminach kolokwiów), które przeoczyłem. Potem zaliczyliśmy ten kurs i kontakt się urwał.

Gość gość
Olki to pułapki.

Gość D Kartner
Drugi przypadek w pracy. Miałem tam jedną fajną znajomą. Sama mnie czasem zagadywała, oferowała pomoc, sama z siebie się do mnie uśmiechała, kiedy nasze spojrzenia się spotykały. Do tego była całkowicie w moim typie. A potem zmieniłem pracę, a tamto wcześniejsze miejsce pracy zostało zlikwidowane i kontakt się urwał. Lipa... Teraz mam na oku pewną "kelnerkę", ale jestem coraz bardziej ostrożny

Gość D Kartner
18:41 - A Aśki (Joanny)?

Gość gość
Aśki troszkę dziwne ale da się przeżyć

Gość D Kartner
Właśnie. Trochę jestem zły, że tyle okazji przepuściłem. Teraz mam na oku dziewczynę z baru szybkiej obsługi. Zauważyłem, że kiedy mnie obsługuje, wtedy się mi dokładnie przygląda,zmienia jej się tembr głosu i jeszcze muska moją dłoń, przy wydawaniu reszty. Ale po mojemu to może być podstęp ze strony firmy w której pracuje...

Gość D Kartner
Plum