Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzeci rok z rzędu nie miałam świat.

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi. Dwa lata temu miałam z mężem 22 grudnia wypadek,do połowy stycznia prawie oboje byliśmy w szpitalu.Rok temu w wigilie zmarła moja teściowa-człowiek dusza,do tej pory nie możemy się z tym pogodzić,zmarła tak nagle.A w tym roku od 23 przebywam z dzieckiem w szpitalu.chyba jakieś fatum,normalnie mi przykro :(chciałam się tylko wygadać.

Gość gość
Wspólczuję Ci...

Gość gość
Strasznie mi przykro :( . Co prawda w tym roku byłam może z 2h w domu w święta,ale i tak myślami byłam przy córeczce to wolałam być z nią.

Gość gość
a co sie dziecku stalo, ze w szpitalu? Smutne te Wasze swieta, zycze zeby kolejne byly spokojne, radosne, w rodzinnym gronie

Gość gość
Rotawirus,odwodnienie.:( Dziekuj***ardzo.

Gość gość
No to i tak dobrze że jesteście w szpitalu, zwłaszcza że to nie jest poważna sprawa a nie że przypominacie sobie nagłą śmierć bliskiej osoby. Tyle z doświadczenia bo i ja przez parę lat miałam fatalną Wigilię, a to komornik, a to czyjaś śmierć (dwa razy pod rząd), a to leczenie raka.

Gość gość
Nie no ja wiem,ze to nie jest tragedia,ale i tak jakoś mi smutno.Ja za dzieciaka nie miałam nigdy takich prawdziwych świat,bo moja mama to alkoholiczka. I teraz jak jestem dorosła tez jakoś chyba mi nie dane.Teraz najważniejsze żeby córcia szybko wróciła do zdrowia.

Gość gość
Kochana spójrz na to tak, może w święta opatrzność nad wami czuwa, może dzięki temu nie zgineliscie w tym wypadku, teściowa miała spokojną śmierć bez cierpienia a dziecko na czas trafiło do szpitala. Dużo siły Ci życzę, na pewno przed tobą jeszcze niejedne piękne święta!

Gość gość
Cos w tym jest.Wypadek z tych co raczej 'cud ze z tego wyszliśmy ',teściowa położyła się i nie wstała,wiec nie cierpiała,a córcia na czas w szpitalu.Opieka jest tutaj bardzo dobra i miła,jednak córcia i tak jest bardzo przestraszona :(

Gość gość
Bardzo przykre. Oby nastepne byly w domku, w rodzinnym gronie i szczesliwe. Bardzo Ci tego zycze.

Gość gość
Bardzo dziękuje!:)

Gość gość
Współczuj***ardzo. Trzy lata temu też mogłam mieć tragiczne święta. 24 grudnia w południe dostałam ogromnego krwotoku, a byłam w 16 tyg. ciąży, byłam pewna, że poroniłam, po prostu rozpacz. W szpitalu okazało się, że dziecko żyje, ale lekarze nie dawali nadziei. Nie poddałam się, wierzyłam i modliłam o to dziecko, prawie całą resztę ciąży leżałam w łóżku i wszystko skończyło się szczęśliwie :)

Gość gość
Całe szczęście,ze wszystko skończyło się dobrze. :)

Gość gość
to ja od tej ciąży, rozpisałam się i zapomniałam - autorko, życzę szybkiego wyzdrowienia dziecku, Tobie i Twojej całej rodzinie Szczęśliwego Nowego Roku. Trzymaj się ! ps. chyba znów jestem w ciąży, jutro pójdę po test ;)

Gość gość
Dziękuj***ardzo,przepraszam ze tak nieregularnie odpisuje,ale córcia dopiero teraz usnęła.Kolezance z ostatniego postu życzę ogrom zdrowia dla Ciebie i Maleństwa,jeżeli bedzie :) Trzymam kciuki :) . P.S ja tez spodziewam się drugiego Bąbelka,obecnie jestem w 10tc :)

Gość gość
Rowniez wspolczuje Pomysl ze juz limit pecha wyczerpalas i na następne lata już Ci się nie należy :)

Gość gość
Mam nadzieje,ze limit świątecznych nieszczęść już wyczerpany.Chce do domu,już mam dosyć szpitala,normalnie jestem tak zmęczona tym szpitalem,ze cos strasznego.A małej zamiast lepiej być to jeszcze jakieś choróbsko w szpitalu złapała,bo włączyli jej antybiotyk :/

Gość gość
A ile jesteście już ?

Gość gość
5 dzień dzisiaj,ale jestem wykończona tym pobytem.Wiem,ze to niedługo,ale mała dużo płacze,dostaje dużo leków,wysoko gorączkuje.