Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

griszak12

Kredyt

Polecane posty

Kochani, potrzebuję jakiejś rady/opinii nt. obecnych ofert kredytowych na rynku. Od kogo brać? Kto ma dobre warunki? Będę wdzięczny za pomoc :)

Ja bym Ci polecał zorientowanie się co i jak w Raiffeisen, znajoma brała tam ostatnio kredyt i z tego co wiem jest ok ;)

Gość na  podusi
do doradcy idź

Gość redder
jedna z najlepszych ofert maja chyba teraz min. w rajfie

Gość wulka9
ja wlasnie waham sie miedzy rajfem a bzwbk...

Gość gość
najlepiej samemu zrobić listę wad i zalet, ofert na rynku jest bardzo wiele i ciężko wybrać. Każdy bank oferuje nam super warunki, ale lepiej czytać dokładnie umowę przed podpisaniem ;)

Gość millusinka
Brałam w Profi Credit i bardzo mi się ich oferta podobała. Spłacam raty spokojnie. Dodatkowo mają fajny program partnerski na którym można sobie trochę grosza dorobić.

Gość Aldona_LBN
Nie polecam Ci szukać na własną rękę - na początku z narzeczonym zrobiliśmy ten sam błąd i straciliśmy wieeele godzin na to, a i tak nie bardzo wiedzieliśmy, jak się za to zabrać i co wybrać, żeby się nie wkopać w jakąś wysoką marżę, itp. Poszliśmy wreszcie do doradcy finansowego i Tobie też to polecam. Wszystko nam wyjaśnił Łukasz Mendocha, pomógł załatwić formalności i ostatecznie wybrać najlepszą ofertę dla nas. Obecnie mieszkamy w naszym wymarzonym mieszkaniu :):)