Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna Migotka 1990

Chciałabym na stałe zamieszkać w Londynie albo

Polecane posty

w jakimś hiszpańskojęzycznym kraju. Po prostu chciałabym w końcu zmienić swoje życie i żyć trochę inaczej niż do tej pory. Dlatego uczę się języka angielskiego bo mam zamiar wyjechać.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma tablice rejestracyjne okl i 25 tysięcy mieszkańców

Londyn wcale nie jest jakiś niesamowity, a na dodatek jest strasznie drogi. Ale Barcelona jest piękna :D

Też myślę o Barcelonie. Znudziło mi się życie w Polsce. Ani nic ciekawego się tutaj nie dzieje, póki co walka o trybunał. Co ja mam tutaj do roboty. PO-PSL-SLD-TR-N.pl walczą z pisem, stonoga wypisuje głupoty.

Gość gość
ojej lepsze są zamieszki w Paryżu i zamachy na tle religijnym. Przynajmniej coś się dzieje, prawda? Prawda o zachodniej Europie jest taka, że to muzeum świata, dobra dla odwiedzających chińczyków jak my oglądamy zabytki rzymu. O ile ich muzułmanie wpuszczą, a wcześniej nie zniszczą naszego dziedzictwa. Ale nie martw się, jeszcze zachód będzie "zachodem" przez kilkanaście lat....chyba. Z drugiej strony po co sobie układać tam życie.

Gość pryk pryk kupę
zachód #1 debile