Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o znaku zodiaku bliznięta?znacie jakies osoby spod tego znaku???

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o znaku zodiaku bliznięta?znacie jakies osoby spod tego znaku???

Gość gość
Są strasznie lekkomyślni i nieodpowiedzialni. Nie można im zaufać :( Jeśli chodzi o facetów bliźniaków to chyba najgorszy znak razem z wagą. Te dwa znaki są do siebie bardzo podobne, kręcą, kłamią, nie potrafią być wierni, co prędzej czy później wychodzi na jaw. Tacy babiarze ogólnie. Szybko się nudzą i potrzebują zmian, również w sferze związków.

Gość gość
moj ojciec i brat-porazka

Gość gość
znam, mój pratner. Złote serce, ale jak czasem coś opowiada to tylko się uśmiechnąć i przytakiwać. I kasa się go nie trzyma.

Gość gość
Moj mąz Jest interesujący inteligentny błyskotliwy ale trudny i szybko sie frustruje.Taki moj ukochany krzyz panski

Gość gość
Zależy w jakim kontekście pytasz? Czy o faceta bliźniaka do związku np.? ogólnie zgadzam się, ze lepiej im nie ufać, bo można się obudzić z ręką w nocniku, nie jedna już była bardzo "pewna" swojego bliźniaka, a potem wychodziło szydło z worka

Gość gość
A Baran? ♈

Gość gość Ala
Bliźnięta to gaduły, towarzyskie osoby i bardzo zmienne . Same nie wiedzą czego chcą... Osobiście nie lubię tego znaku.

Gość gość
Jestem wagą a mój mąż to bliżniak - żyjemy zgodnie już 27 lat i gdybym miała drugi raz wybierać, wybrałabym tak samo...

Gość gość
a brat męża fajny?

Gość gość
A mężczyzna byk jaki jest?

Gość Filip7
Mężczyzna bliźnięta to facet z kompleksami, podrywa kobiety a potem się dziwi i obraża bo dostaje od nich po gębie, jest zniewieściały i stara się mieć męskie hobby żeby ukryć swój babski charakter. Zdradza żonę ale sam wytyka przy niej zdradę innych by zatuszować swoje skoki w bok. Dużo gada, leń, lawirant, czasami tak bezsensownie nadaje, że rozmówcy robi się głupio, że ktoś tak pierdzieli od rzeczy. Ogólnie niby towarzyski ale sam skrzętnie ukrywa swój "charakterek". Myśli,że jest cwany i oszukuje najbliższych... ale nic nie trwa wiecznie...

Gość gość
ten opis w ogóle nie pasuje do mojego narzeczonego

Gość gość
Oczywiście gadanie że jak ktoś ma jakiś znak to musi oznaczać to, to i to jest bzdurą totalną. Każdy ma swój charakter, środowisko wychowawcze, wpojone wartości itp itd. Znam trochę bliźniaki i zapewne jest jakiś mały repertuar cech który może lecz nie musi się powielać u osób z tego znaku. Zmienność owszem (jakby posiadanie 2 oblicz) inteligencja, humor, błyskotliwość, talent do języków, niedojrzałość, niepewność, często kompleksy. Znam minimum 6 osób spod tego znaku i reszta cech już ich znacznie różni..

Gość gość
jaki talent do jezykow?:D ja jestem blizniakiem i zaden jezyk mimo ciezkiej nauki mi nie wszedl do glowy. Jejku tyle pieniedzy i czasu stracone :P

Gość gość
Co oznacza dwulicowość? W związkach to zdrady a w życiu interesowność. Spotykałam się z panem spod tego znaku zabiegał o mnie, ale jak szliśmy na imprezę kokietował inne kobiety. Nigdy nie spotkałam się z takim beznadziejnym zachowaniem jedynie znałam je z kiepskich filmów. Niby mężczyzna kulturalny a czasem zachowywał się jak cham. Spotykał się ze mną choć miał narzeczoną w innym mieście (nie tylko ze mną) teraz jest niewierny w małżeństwie, ale jego partnerka nic o tym nie wie (pewnie nigdy się nie domyśli). Jak czytam posty o mężczyznach spod tego znaku to jakbym czytała o tym samym mężczyźnie. Wielu z nich prowadzi podwójnie życie, żal mi jest kobiet którymi manipulują bo odzierają ich świat ze złudzeń i romantyzmu (piszę też o sobie). Gdybym nie sparzyła się na tych typkach nigdy bym nie uwierzyła, że ktoś taki w "przyrodzie istnieje" jednak w życiu liczy się doświadczenie - bliźnięta są mistrzami kamuflażu. Oczywiście nie każdy bliźniak musi powielać powyższy opis ale wielu tak.

Gość gość
Haha no to jakieś czynniki zagłuszyły u Ciebie tę zdolność, a na serio mowiłam że te cechy nie muszą sie pokazywać u wszystkich. Mam takiego szwagra i jego zone (blizniaków) u których tez nie widać by korzystali z takiej zdolności ;) U jednych przodują takie a u innych inne cechy. Mnie osobiście z takich d**ereli astrologicznych itp. bardziej ciekawi numerologia. Ale traktuje to z przymrużeniem oka :D

Gość gość
Numerologia to dopiero totalna bzdura.

to osoby madre ,spokojne,elokwentne, bardzo oszczedne ,rozsadne:)) a zarazem bardzo uparte:)

Gość gość
Ja jestem spod znaku bliźniąt i nie mam zadnych kompleksów.

Gość gość
zalezy jak został wychowany do szacunku inych ludzi czy jest religijny bo jak jest to sex dopiero po slubie nie bedzie kłamał czy oszukiwał

Gość gość
MMartha dziś to osoby madre ,spokojne,elokwentne, bardzo oszczedne ,rozsadneusmiech.gif a zarazem bardzo uparteusmiech.gif O lol tu ustrzelilas idealnie (zastanawiam sie tylko nad tym "mądre" , ale ogol znajomych uwaza, ze tak jest:P ja juz nie do konca :P)

Gość gość
ja jestem spod znaku blizniat i spokojnie zwiazalabym s ie z osoba o tym znaku, jesli powielalaby te cechy charakteru, ktore ja mam. najgorszy tylko problem jest wlasnie w tej zmiennosci.. najgorsza jest ta zmiennosc nasrojow. potrafie sie smiac a za chwile plakac, masakra:O

Gość gość
Bliźniaki budzą wiele kontrowersji bo są zmienne, dwulicowe i nie maja problemu z tym by ranić inne osoby. Obca im jest empatia, potrafią zręcznie udawać uczucia. Dlatego tak wiele osób się nabiera na ich słodkie słówka.

Gość gość
jestem blizniakiem i zgadzam sie z gosciem 11,20 pasuje opis do mojej osoby

Gość gość
Mam niestety złe doświadczenia z panami bliźniętami, kłamstwa i zdrady to ich główne zasady.

Gość gość
Mali, wieczni chłopcy, z uśmiechem Ciebie zdobywający i z takim samym uśmiechem Ciebie rzucający, psy na baby, próżni, samolubni, cwaniaczkowaci, lubiący towarzystwo i podróże, jako kumple ok jako partnerzy nie. Strasznie kłamią laski obojętnie czy nowa zdobycz, przyjaciółka, czy żona. Czasem myślę, że pod kopułką u nich nie tak, wiele osób sadzi, że te osoby mają problemy z psychiką i są na lekach psychotropowych bo to tylko tłumaczy rozdwojenie ich jaźni.