Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallelujah

Prezent dla nowej dziewczyny

Polecane posty

Gość hallelujah

Witam. Mam dziewczynę , z ktora jestem od około 2 tygodni. Przyszły święta i zastanawiam się czy wypada mi jej cos kupować ? Nie wiem jeszcze co dokladnie lubi i co chciałaby dostać. Nie chce aby też czuła się zobowiązana do rewanżu czy coś.

Gość taka mała uwaga
ależ już jest po świętach

Gość Roksi1995
Możesz na sylwestra przygotować jakąś niespodziankę dla niej ;) bo na prezent świąteczny to już troszkę za późno.

Gość hallelujah
Ale jest taki szkopul ,ze widzę sie z nią za pare dni bo uciekliśmy w różne części Polski na święta.

Gość gość
Wydaje mi się, że lepiej nic nie kupować - lub dać coś standarowego - nawet oklepanego - jak np. kwiaty. Byłam kiedyś w odwrotnej sytuacji, że niedługo się spotykaliśmy a miałam mieć urodziny. I dostałam oooogromnego pluszaka! a ja nie cierpie miśków! I nie dość, że musiałam podziękować i się cieszyć, to facet się wykosztował i na marne. A na dodatek tydzień poźniej sie wszystko rozpadło...

Gość Roksi1995
Ajjj no to jak najbardziej możesz jej coś kupić. Dziewczyny kochają dostawać prezenty ;)

Gość Roksi1995
Staż związku nie ma znaczenia.... Ja z moim już mężem byłam zaledwie 5 dni, i zarówno ja jak i on zostaliśmy przez siebie obdarowani upominkami na święta

Gość Roksi1995
kwiaty jako prezent świąteczny? Nieee.

Gość gość
Weź ją na jakąś stadninę koni albo coś takiego :) na randki jest teraz full opcja jeśli tylko trochę się pomyśli, a jak i tak pomysłów brak to zostają stronki typu wyjatkowyprezent.pl ;)

Gość gość
Przejrzyj ofertę ładnych grafik na kubki że strony www.vitaminum.pl na pewno znajdziesz coś dla siebie i dla koleżanki. Kupilam nie dawno jeden z tych kubków dla chłopaka i był bardzo zadowolony.