Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam mu życzenia świąteczne a on mnie opierdzielił

Polecane posty

Gość gość

Wiem zraniłam go, zostawiłam. Napisałam mu zyczenia swiąteczne a on mi odpisał ze sobie nie życzy po tym wszystkim i żebym dała sobie na luz.

Gość gość
dobrze zrobił🖐️

Gość gość
To znaczy, że ci nie wybaczył i. Je zamierza. Zostaw to za sobą.

Gość gość
A mój był naprawdę serdeczny, też mi życzył świąt i kiedy go przepraszałam, to mówi, że zrozumiał, że nie mam się przejmować tylko ułożyć sobie szczęsliwie życie. Aż mnie ścisnęło, bo nie mieliśmy przez rok kontaktu, ja go rzuciłam i poczułam straszne wzruszenie i niepokój, że go zostawiłam. Teraz patrze, naprawdę fajny facet :(

Gość gość
Nie rozumiem jak można mieć taki tupet że ktoś kogoś olewa a potem pojawia się z życzeniami:-D Przecież ta druga osoba ma uczucia, być może bardzo przeżyła rozstanie i taki sms tylko spotengował ból i sprawił że wspomnienia wróciły. Zyczenia to się śle jak ludzie rozchodzą się kulturalnie a nie gdy ktoś zachował się podle w stosunku do drugiej osoby.

Gość gość
nagle cie wzięło na sentymenty i okazanie serca?

Gość gość
No i czuje sie fatalnie. Myślałam ze mu jeszcze zalezy.

Gość gość
gość dziś No i czuje sie fatalnie. Myślałam ze mu jeszcze zalezy. X Nienawidzę takich kretynek. Lepiej byś poczuła się, gdyby napisał, że nie może o Tobie zapomnieć, że nie radzi sobie bez Ciebie? A Ty wtedy spokojnie, z uśmiechem na twarzy wróciłabyś do robienia laski obecnemu gachowi???

Gość gość
To wreszcie sie przekonałaś z jakim chamem masz do czynienia.Chyba nie masz czego żałować.Otwórz oczy!to kawał hooja.Normalny człowiek odpisze na życzenia innymi życzeniami .I czego ty żałujesz?po co tu piszesz.

Gość gość
gość dziś Wiem zraniłam go, zostawiłam. Napisałam mu zyczenia swiąteczne a on mi odpisał ze sobie nie życzy po tym wszystkim i żebym dała sobie na luz. X I tak Ci kulturalnie odpisał. Ode mnie usłuszałabyś gorsze słowa.

Gość gość
Jestes kolejna pusta panna,ktora sama nie wie czego chce. Zostawilas go i wyskakujesz z,zyczeniami liczac ,ze nadal cie kocha?!. Normalna jestes. A po co ci to,masz zle dni i muszisz sie dowartosciowac. Fakt, byl i tak za grzeczny. Krolewna myslala,ze facet dalej nie spi po nocach,skrobnie mu sms ,a on do niej przyleci. Nie dziwie sie w sumie mezszczyznom,ze w wielu przypadkach wola byc sami niz z taka jak ty.

Gość gość
Można nie być razem ale zyc na stopie koleżeńskiej.Kulturalny facet odpisałby wesołych swiat i po sprawie a cham będzie bluzgał.

Gość gość
gość dziś Można nie być razem ale zyc na stopie koleżeńskiej.Kulturalny facet odpisałby wesołych swiat i po sprawie a cham będzie bluzgał. X Na stopie koleżeńskiej, to można być z sąsiadką, a nie z k***wką, która zostawiła i zraniła. Szmata zwykła i nie zasługuje na żadne życzenia.

Gość gość
13:14,po twoim wpisie podejrzewam ze jesteś singlem i oby nikt sie z toba nie związał na stałe.Wali od ciebie chamówą.Ja bym odetchnęła z ulga po takiej odpowiedzi od faceta,dobrze ze zostawiła takie chamidło.

Gość gość
A Ty, jak widzę Jesteś jedną z tych szmat, które walą facetów w trąbę. Nie zagłuszysz wyrzutów sumienia, ścierko. :D :D

Gość gość
Do mnie tez taki debil napisal po dwóch miesiącach milczenia. Nieźle sie w****ilam.

Gość
Do mnie też napisał były. Zastanawiałam się czy odpisać (i pewnie jednak bym to zrobiła jakoś neutralnie) ale zaraz zadzwonił. I nie byłam chamska mimo że też mi coś zrobił. Oczywiście nie gadałam sobie z nim nie wiadomo ile i nie byłam zbyt wylewna-odpowiedziałam coś w rozdzaju-wzajemnie i coś tam jeszcze...:P Moim zdaniem jeśli dalej jest na Ciebie zły to nie powinien po prostu nic odpisywać. Mógłby napisać żebyś dała sobie na luz i że sobie nie życzy gdybyŚ np. regularnie nękała go smsami.;) Były święta i jednak nie w się w wypada zachowywać sie w taki sposób chyba że naprawdę coś mu zrobiłaś i to świeża sprawa ( u mnie minęło 5 miesięcy)....