Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta dla Panów

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi tylko Panów 1. Żonaty? 2. Wiek 3. Rozmiar penisa 4. Jakie nosisz majtki? 5. Lubisz seks? 6. Ulubiona pozycja 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga? 8. Gdzie się wtedy spuszczasz? 9. Lubisz seks analny? 10. Ulubione majtki u kobiet. 11. Lubisz lizać stopy? 12. Ulubiona część ciała kobiety 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy?

Gość gość
1. Żonaty? Tak 2. Wiek 38 3. Rozmiar penisa 12 4. Jakie nosisz majtki? bikserki 5. Lubisz seks? tak 6. Ulubiona pozycja od tyłu 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga? tak 8. Gdzie się wtedy spuszczasz? na piersi 9. Lubisz seks analny? nie próbowałem 10. Ulubione majtki u kobiet. figi 11. Lubisz lizać stopy? nie próbowałem 12. Ulubiona część ciała kobiety piersi 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy? tak

Gość gość157
1 Nie 2 48 3 19cm 4 slipy 5 tak 6 Gdy kobieta leży wyciągnięta na brzuszku ze zwartymi nogam Ja siedzę na jej udach i wchodzę wnią. 7 Tak 8 Na tyłeczek lub brzuszek 9 Nie próbowałem 10 Tak Bardzo lubię je ściągać 11 Całować lubię 12 Pupcia piersi 13 Nie

Gość Trekrock
1. Od 2lat 2. 30 3. Bez ściemy 20,5 4. Dobrze leżące bokserki 5. A kto go nie lubi? 6. Nie mam takiej najlepszej! Od tyłu, na misjonarzana jeźca również ale lubię gdy kobieta leży na plecach zabawia się cipka i cyckami a ja trzymając jej nogi do góry za kosyki,pompuje ile wejdzie! 7. Uwielbiam, mojw żona nauczyła mnie - że tetaz podniecają mnie jej łzy przy głębokim gardle! 8.przeważnie do buzi ale i na twarz i piersi tezsie zdarza 9. Lubię ale tylko wówczas gdy i ona ma ochotę bo w tym tkwi całą podnieta 10. Dobrze skrojone i dobrane figi. 11. Gdy widzę że jest blisko lize jej palce u stóp. 12. Dwie dziurki nad pupą na plecach 13. Niestety taki widok już mnie nie rusza! Musi być coś więcej!

Gość Trekrock
1. Od 2lat 2. 30 3. Bez ściemy 20,5 4. Dobrze leżące bokserki 5. A kto go nie lubi? 6. Nie mam takiej najlepszej! Od tyłu, na misjonarzana jeźca również ale lubię gdy kobieta leży na plecach zabawia się cipka i cyckami a ja trzymając jej nogi do góry za kosyki,pompuje ile wejdzie! 7. Uwielbiam, mojw żona nauczyła mnie - że tetaz podniecają mnie jej łzy przy głębokim gardle! 8.przeważnie do buzi ale i na twarz i piersi tezsie zdarza 9. Lubię ale tylko wówczas gdy i ona ma ochotę bo w tym tkwi całą podnieta 10. Dobrze skrojone i dobrane figi. 11. Gdy widzę że jest blisko lize jej palce u stóp. 12. Dwie dziurki nad pupą na plecach 13. Niestety taki widok już mnie nie rusza! Musi być coś więcej!

1. Żonaty?nie 2. Wiek 28 3. Rozmiar penisa 15cm 4. Jakie nosisz majtki? bokserki 5. Lubisz seks? uwielbiam 6. Ulubiona pozycja na pieska 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga? chyba każdy to lubi :D 8. Gdzie się wtedy spuszczasz? obok 9. Lubisz seks analny? nie próbowałem 10. Ulubione majtki u kobiet. takie na pół tyłeczka, ale nie stringi 11. Lubisz lizać stopy? nie 12. Ulubiona część ciała kobiety tyłeczek 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy? nie

Gość gość
1. Żonaty - NIE 2. Wiek - 30 3. Rozmiar penisa - 15cm 4. Jakie nosisz majtki - bokserki, slipy, najczęściej czarne 5. Lubisz seks - uwielbiam 6. Ulubiona pozycja - mam parę, od tyłu, jeździec, jeździec z odchyleniem partnerki do tyłu, na łyżeczkę :classic_cool: 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga - no ba :classic_cool: 8. Gdzie się wtedy spuszczasz - usta twarz piersi 9. Lubisz seks analny - nie bardzo 10. Ulubione majtki u kobiet - figi,bokserki 11. Lubisz lizać stopy - nie bardzo 12. Ulubiona część ciała kobiety - tyłek 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy - wyrywa się :classic_cool:

Gość gość
1.nie 2.27 3.8 4.bokserki 5.tak 6.lubię pozycję w której mogę czuć oddech i dotyk mojej kobiety i mogę swobodnie utrzymywać kontakt wzrokowy bez dziwnych wygibasów. 7. poniżanie mojej kobiety mnie nie kreci 8.jw 9.jw 10. ich brak 11.zalezy od kontekstu 12. całoś ć 13. takie rzeczy to mi się przytrafiały jak miałem z 15 lat

Gość gość
1. Żonaty? Nie 2. Wiek 25 3. Rozmiar penisa 18,5 4. Jakie nosisz majtki? Bokserki 5. Lubisz seks? Tak 6. Ulubiona pozycja 69 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga? Tak 8. Gdzie się wtedy spuszczasz? Do ust 9. Lubisz seks analny? Tak 10. Ulubione majtki u kobiet. Stringi 11. Lubisz lizać stopy? Tak 12. Ulubiona część ciała kobiety Pupa 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy? Czasem

Gość gość
Haha :D 1. Żonaty? Nie 2. Wiek 26 3. Rozmiar penisa 18 4. Jakie nosisz majtki? slipki 5. Lubisz seks? uwielbiam 6. Ulubiona pozycja nogi na pagony 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga? nie :D 8. Gdzie się wtedy spuszczasz? patrz wyzej :D 9. Lubisz seks analny? tak 10. Ulubione majtki u kobiet. - brak, nie znosze stringow 11. Lubisz lizać stopy? - nie 12. Ulubiona część ciała kobiety - brak 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy? - nie

Gość gość
1. Żonaty?nie 2. Wiek 29 3. Rozmiar penisa.15cm 4. Jakie nosisz majtki?obcisle bokserki 5. Lubisz seks?tak 6. Ulubiona pozycja na pieska 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga?tak 8. Gdzie się wtedy spuszczasz?do buzi albo na twarz 9. Lubisz seks analny?tak 10. Ulubione majtki u kobiet.koronkowe stringi 11. Lubisz lizać stopy?nie przeszkadza mi to 12. Ulubiona część ciała kobiety.piersi tylek 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy?nie zawsz

Gość gość
1. Żonaty?nie 2. Wiek 29 3. Rozmiar penisa.15cm 4. Jakie nosisz majtki?obcisle bokserki 5. Lubisz seks?tak 6. Ulubiona pozycja na pieska 7. Lubisz, gdy dziewczyna obciąga?tak 8. Gdzie się wtedy spuszczasz?do buzi albo na twarz 9. Lubisz seks analny?tak 10. Ulubione majtki u kobiet.koronkowe stringi 11. Lubisz lizać stopy?nie przeszkadza mi to 12. Ulubiona część ciała kobiety.piersi tylek 13. Stoi na widok pięknej kobiety na ulicy?nie zawsz

Gość gość
1. nie 2. 22 3. nie mam kompleksów takich by latać z linijką do kibla 4. Bokserki luźne. zawsze 5. Tak 6. Jeździec 7. tak 8. różnie 9. nie próbowałem ale chciałbym 10. i tak będą zaraz na podłodze 11. Nie mam nic przeciwko 12. Twarz 13. Nie.