Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmężczyzna

śniło mi się...

Polecane posty

Gość gośćmężczyzna

jak idę ciemną uliczką, późny wieczór, wokół mgła jak z filmu grozy. Mijam zniszczone alkoholem twarze ledwo rysujące się w świetle nocnych lamp, grupki nastolatków idących na imprezę do klubu i przypadkowych przechodniów spieszących się bez innego powodu jak tylko próba jak najszybszego opuszczenia tej nieprzyjemnej okolicy. Słychać szelest miotanych wiatrem śmieci, brzdęk butelek i szepty ludzi próbujących nie zwracać na siebie uwagi. Widzę nadchodzącą z naprzeciwka kobietę. Ubrana w małą czarną spódniczkę, bluzkę z dekoltem, buty na wysokich obcasach. Pewnie idzie na randkę. Gdy zobaczyła, że się do siebie zbliżamy rozglądnęła się i przeszła na przeciwległy chodnik starając się, żeby wyglądało to jak najbardziej naturalnie, ale wiedziałem, że zrobiła to z mojego powodu. Po minięciu jej oglądnąłem się za siebie, zawróciłem, przeszedłem na drugą stronę i zacząłem iść za tą strachliwą kobietą. Jej opięta spódniczką dupcia prezentowała się wybornie. Usłyszała moje kroki i przyspieszyła. Ale byłem już przy niej, złapałem ją za dłoń, odwróciła się i głośno powiedziała "proszę mnie puścić". Staliśmy obok jednej z bram. Zasłoniłem drugą dłonią jej usta i zaciągnąłem ją w ciemną wnękę. Była przerażona. Uspokoiłem ją mówiąc, że jeśli będzie grzeczna to nic jej się nie stanie. Skinęła głową. Obróciłem ją do ściany i przyparłem. Wsunąłem dłoń między jej uda. Były gładziutkie. Próbowała się wyrwać, ale mocno ją trzymałem. Złapałem ją za włosy, odchyliłem głowę i lizałem po szyi i karku. Wsunąłem stopę między jej nogi i przesunąłem, tak że musiała rozchylić nogi. Dłoń z ud przesunąłem wyżej. Nie miała majtek! Gdy poczuła co robię, znów próbowała się oswobodzić, ale byłem silniejszy. Zacząłem macać jej ogoloną cipkę. Wsunąłem w nią środkowy palec. Potem wskazujący. Była strasznie ciasna... I wtedy się obudziłem. Od rana próbuję dośnić resztę, ale już się chyba nie uda ;)

Gość gość
Uuu nieźle tu się w głowie roi :D

Gość gośćmężczyzna
no tak, całkiem normalny to ja nie jestem

Gość gość
Czy ja wiem. Jak dla mnie całkiem to normalne. Bardzo ładny opisowo swoją drogą.

Gość gośćmężczyzna
niestety takie sny zawsze urywają mi się w najlepszym momencie, ciekawe czy są tu kobiety, którym śnią się takie historie od drugiej strony? ;) Albo jak nie sny to erotyczne fantazje.

Gość gość4imp
Ja mialam gorzej Mi sie snilo ostatnio, ze ktos mnie g****il w bramie i wkladal mi palce w ci=pke. Obudzilam sie i okazalo sie, ze to tylko moje. :( I mam problem. Czy to sie kwalifikuje pod lunatykowanie czy pod fantazje i czy jest wyleczalne? :(

Gość gośćmężczyzna
Mam złą wiadomość, z wyobraźni chyba nie można się wyleczyć. Jesteś zawiedziona, że to były Twoje palce, wolałabyś się obudzić i zorientować że to obcy facet dobiera Ci się do cipki?

Gość gość
twoja cupka nie jest ciasną Wachlarzu jest rozwalona wąskie usteczko. mąż jest bardzo duzmny z ciebie. Najszybszy również.

Gość gość
Pisałam przed przerażoną Panią. Tak, nie jesteś sam ze swoimi fantazjami. Ja też tak mam i na miejscu ofiary i odwrotnie. Chociaż raczej wolę być napastnikiem. Chociaż takiego fajnego snu to nie pamietam.

Gość gość
Z Imperium nikt nie chce pisać. Błąka się samotna wyruc(hana :-P

Gość Sami nie teges
Bardzo ładnie Autorze.

Gość gość4imp
Czy istnieje na swiecie kobieta, ktora woli palce od obcego faceta? ;)

Gość Sami nie teges
Dajcie już wreszcie spokój Imp. Nikogo nie skrzywdzila. I dlaczego tylko jej się obrywa? W opowiadaniach nie tylko ona grała główną rolę. Część siostro:)

Gość Sami nie teges
Czasami lubiłam palce Imperium. Wiedziałam jak je włożyć w siebie i orgazm był równie mocny. To nie chodzi w sumie o penisa jako o przyjemnośc, ale o sama głębię bliskości, oddechu.

Gość gośćmężczyzna
Dziękuję Sami. Też masz podobne fantazje?

Gość Sami nie teges
Czasami, teraz takich snów nie miewam, troszkę żałuję, Bo lubię to niezaspokojone senne pobudzenie. Aczkolwiek, niejednokrotnie orgazm mnie obudził.

Gość gość4imp
Sam. 👄 Dlatego kocham g**** kontrolowany. I samog***** ;) Autor powiniem zastanowic sie czy jednak ostatnio za duzo nie wypil. To mogla byc rzeczywistosc, ktora wyparl z pamieci. Nie sen. :P

Gość gość4imp
Czemu g**** ma cenzure? :(

Gość Sami nie teges
Wiesz Siostro:) Czasami marzyłam o takim g****ie. Brutalnym, ostrym, niebezpiecznie podniecajacym. Lecz kiedy poprosiłam partnera aby sprawdzić własne siły W takim starciu, ofiara- g****iciel (wiadomo dla zabawy) zrozumiałam, ze nie mam szans, wtedy nic tylko się poddać .. nie wiem czy się śmiać czy plakac;)

Gość gośćmężczyzna
To nie był gwałt! Ja ją tylko zmusiłem do seksu. ;) A nawet nie, bo sen się urwał. Sami, czyli nie tylko fantazjujesz o tym ale i wprowadziłaś te fantazje w życie, ładnie, zazdroszczę.

Gość gość4imp
To nie byl g**** tylko przymuszenie. :D Nie probowalam Sam. Sprobuje z autorem i zdecydujemy g***** przymuszenie i czy mam szanse na obrone. Albo on. ;)

Gość Sami nie teges
No tak, jeśli jest to zmuszenie do seksu upozorowane, to jest to ciekawe urozmaicenie:) Lecz czy w takiej ciemnej uliczce, byłabym zachwycona nieznajomym gościem który wkłada we mnie palce.. Musiałby mnie bardzo podniecać zapachem perfum i głosem sciszonym.:) Raczej, byłabym przerażona. .

Gość Sami nie teges
To w takim razie Imp tego wieczoru wyjdź w miniowce bez majtek , autor zaskoczy Cię od tylu, wtenczas tylko wiadomym będzie kto kogo wykorzysta w tej bramie;)

Gość gośćmężczyzna
gość4imp, masz ochotę pomóc mi dośnić mój sen? ;) Zastanów się dobrze, nie będę pytał o zgodę na nic w trakcie.

Gość gość
Imperium chce żebyś został kolejnym elementem. Ostatnim był Duch Kafe :-P

Gość gość
Panowie Uważajcie. Ines ,Wachlarz, Piąte Imperium uwielbia gości z kasą :-D?nie masz to wypad :-P

Gość Sami nie teges
Skończcie tą nagonkę na Imp zazdrosne babsztyle 🖐️

Gość gość4imp
Poswiece sie dla dobra nauki. Zima, bez majtek ryzykowne, ale trudno. :( Bez pytania o zgode sie nie boje. Boje sie czegos innego. ;)

Gość gość
Hejka mezczyzna. Co ci sie snilo. Mozesz strescic bo nie cjce misie czytac,,(**),,

Gość gośćmężczyzna
Jeśli boisz się że nie będzie orgazmu, to już Cię uspokajam, zawsze mam orgazm.