Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wera

Sylwester z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość wera

Hej! Mam pytanie do mam. Jak zorganizować fajnego sylwestra mając dziecko? Syn ma 1,5 roku. Zeszłego sylwestra przespał ale w tym roku wątpię żeby to wyszło bo budzi się kiedy szczeka pies sąsiadki albo jak mi cos spadnie w kuchni... Myśleliśmy z mężem ze zostawimy małego pod opieka babci jednak okazało się ze ma inne plany. Nie chcę tez opiekunki bo to obca kobieta i syn ma teraz taki okres ze boi się obcych. Mamy poradźcie jak to zrobić żeby wszyscy byli zadowoleni. Jak robi w sylwestra u Was?

Gość gość
A gdzie babcia będzie balować ?

Gość gość wera
Moja mama zawsz byla dość rozrywkowa. Idzie z ojcem na sylwestra w domu kultury w naszym mieście.

Gość gość
no to skoro babcia nie, opiekunka nie to chyba pozostaje tylko zrezygnować ze swoich planów i zostać z dzieckiem w domu, albo zabrać dziecko ze sobą na Sylwestra.

Gość gość wera
No tak chcemy zrobić w takim razie w domu tylko chodzi mi o organizacje.

Gość gość
Tez mamy 1,5 roczna córkę Zapraszamy znajomych z 2 latka do nas no mamy dużo miejsca ,dzieciaki sie pobawią ze sobą trochę my z nimi na zmianę A dorośli bedą pic winko,zrobimy cis dobrego do jedzenia itd Po 10 dzieci idą spac na gore a my będziemy sobie winkowac ;)

Gość gość wera
Chyba zrobimy tak samo. Tylko mam wątpliwości jak to będzie z tym spaniem.