Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety tez macie tak ze chciabyscie sie przespac z doslownie dziesiatkami face

Polecane posty

Gość gość

-tow? Po prostu solidnie sie nar***** i wyszalec w mlodosci? a potem byc przykladna zona okolo 30stki, prasowac mezowi koszule i chodzic na wywiadowke do szkoly? :) :P :P

Gość gość
Mam tak samo :) Oprócz prasowania koszul :(

Gość gość
Najwyraźniej nie należę do tych, które myślą waginą. Nie zaliczyłabym tego do "szaleństwa młodości" tylko "głupoty młodości". Ale co ja wiem. Taka cnotka ze mnie.

Gość gość
Co??????

Gość gość
Dobrze ze mezczyzni wola dziewice a takie jak autorka to sluza dozywotnio jak seks zabawki narzedzia masturbacji i zbiorniki na sperme :) i o malzenstwie moga snic :P

Ja nie. Wolalabym miec jednego dobrego faceta i dobrego *****cza:P ale po ilus latach razem, to nie wiadomo jak by bylo z ta przykladnoscia. Nigdy nie ma gwarancji...;)

Gość gość
goscM a ile masz lat?

Gość gość
I tu się myli ktos kto myśli że te które miały wielu facetów i sieszmaciły nie znajdą fajnego męza. Właśnie zauważyłam ze te cnotki zazwyczaj same zostają albo są zdradzane a te kiedyś l*******gi i k*****iska mają najlepszych menów. Dobrych i zapatrzonych w nie jak w obrazek Takie życie. Ale nikt nie powiedział że to sprawiedliwe.

Gość kobieta ktora
najpierw chce szalec, a potem miec meza, chce zjesc ciastko i miec ciastko

Gość gość
Ciekawe gdzie zauważyłaś. Cóż, każdy podejmuje decyzje za siebie. Istnieją kobiety pewne siebie, które szanują to co tam mają i chcą to ofiarować swoim mężom. Jak widać wyjątki. Ale skoro te rozpustne są lepsze, bo takie odważne to nie wiem co dzisiaj się pochwala. To tak jakby szanować zdeptaną skórkę od banana w porównaniu do cnoty takiej kobiety. Ale cóż. Ja tu o rozsądku, a przecież to nie ma sensu. Przecież to ewidentny brak w dziurze.

Gość do  gość
gość dziś , bo często jest tak, że facet choćby był lekarzem albo adwokatem, to będzie latał jak naćpany za ładną, ale pustą i złą kobietą. A już zwłaszcza faceci, którzy nie mili brania za młodu, ale z czasem się dorobili, chcą sobie podreperować ego ślicznotką u boku.

Gość gość
eh, ale przeciez nie ma nic zlego w tym ze otyly facet po 30stce z dobra pensja szuka ladnej zony

Gość 33 latka
Ja zaluje ze bylam cnotka,bardzo.

Gość do gość
mnie akurat smiesza faceci, ktorym do szczescia wystarczy ladna, ale malo inteligentna i niezbyt porzadna lala.

Gość gość
Na mnie wszystkie niedziewice maja dozywotni zakaz! Ale chce zeby moja dziewica wygladala jak alexis adams :)