Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwująca koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka tak się chwali zawsze swoją córką co to ona nie potrafi, że już siada , już staje na nóżki , jak to ona pięknie się rozwija a inne dzieci wiecznie krytykuje i dogaduje . Teraz jej córka ma 20 miesięcy i mówi tylko po swojemu, jedyne słowa jakie u niej słyszałam to cześć i papa , a tak to papla po swojemu cały czas, chodzi a pampersach, nie układa puzzli ani układanek nie bawi się tylko non stop chodzi , biega , wspina się W swięta byłam u innej koleżanki i była tam znajoma która ma córkę też 20 miesięcy i jej córeczka już ładnie mówi , woła na nocnik , bawi się Muszę przyznać że mam satysfakcję

Gość gość
Nie układa puzzli ? Niedobrze. Może powinna jeść śniadanka, obiady i kolacje, zamiast słodyczy. I koniecznie spać w środku dnia. Będzie mniej impulsywna Trzymam kciuki ;)

Gość gość
to powiedz o tym swojej koleżance to jej kopara opadnie hehehe

Gość gość
Jak cie koleżanka denerwuje to po co się z nią kolegujesz, by ją obgadywać?? I swoją drogą cieszenie się i życzenie by czyjeś dziecko było "opóźnione,chore" jest słabe i świadczy tylko o Tobie jako o złym człowieku. Bo co Ci dziecko zawiniło?? Matka je poprostu za bardzo kocha i cieszy się nim , zresztą jak większość rodziców, dziadków. Przeszkadza Ci jej zachowanie to zerwij kontakt a nie w święta tam jeździsz jeszcze.