Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żaneta_od_kota

Pytanie o kulture

Polecane posty

Gość Żaneta_od_kota

Czy zdarza się wam pierdzieć przy waszych partnerach/partnerkach? Jest to oznaka bycia sobą przy partnerze czy może braku kultury? Nie pytam o jakiś przypadek bo to każdemu się zdarzy i zawsze kupa śmiechu ale o zwyczajne pierdzenie kiedy się tylko chce

Gość gość
mój chłopak robi nawet to: http://zapodaj.net/2c3ec59dce884.jpg.html a pierdzimy i śmiejemy się z tego. Czasem ja mu pierdzę pod nos a on mi się rewanżuje. Pierdzenie nic nie ma do kultury, to tylko gazy jelitowe o zróżnicowanym stopniu smrodliwości.

Gość gość
Nie. Mimo, że mieszkamy razem od 6 lat a jesteśmy ze sobą 10. Kiedy czuję ze muszę wychodzę, owszem czasem pewnie słyszy ;) ale nie robię tego ceowo przy nim. Czasem się zdarzy, przypadkowo... ale celowo nigdy. Słabe to, po porstu. On też się tak zachowuje.

Gość gość
w mojej rodzinie nie pierdzimy i nie dłubiemy w nosie i nie robimy innych obrzydliwych rzeczy w swojej obecności

Gość gość
nie.owszem,jak sie wysmknie,taka ludzka natura,ale zeby specjalnie sobie pierdziec,bo mi sie chce wlasnie pierdziec-nigdy.uwazam to chamstwo i brak szacunku dla drugiej osoby.chyba nikt normalny nie lubi wachac cudzych pierdow.po to wlsasnie wymyslono toalety i lazienki,zeby pewne czynnosci fizjologiczne robic z dala od innych.