Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakatoa

Biały seks

Polecane posty

Chyba zgodzicie się wszyscy ze mną, jeśli powiem, że nic tak nie irytuje, jak niemożność poczytania swoich własnych postów. :-o

Albo się otruł jak nasz Świstaczek. Zjadł proszek w akcie niezgody na ten świat i umarł.

Popił płynem do płukania i nijak nie dało się go odwieść od wchodzenia do pralki. :( Taki już był, uparty.

A pralka była skrajnie zautomatyzowana i sama się włączyła. Ktoś powinien podjąć decyzję o wycofaniu ich z produkcji. :-o

A mi się kusza wydaje, że pan Dove czekoladka upozorował samobójstwo świstaka i teraz go przetrzymuje. Mało tego jestem pewna, bo zadałam pytanie horarne i postawiłam horoskop. Planety wskazują, że chce mu ściągnąć skórkę.

I znowu to samo. Dobra, zrobię to, ale już po raz ostatni. :-o Zaprzeczam jakobym był świstakiem. Świstak, ty też zaprzecz.

Wierzymy, że zrobiłaś to w afekcie. W końcu sam bym to zrobił, gdybyś nie była bardziej afektowana ode mnie. :classic_cool:

I mam nadzieję, Szanowny Panie Administratorze Centrum Wirtualnego Życia Towarzyskiego, że jutro rano będę mógł poczytać samego siebie przy porannej kawie. :-o

Gość gość
Kilka loginów może dać wiele radości :)

Gość gość
HGbxedwiuygciuywgjxcgbewqicvyuei byłby zdecydowanie lepszy.

Gość muszka w przelocie
O widzę, że 'zaginiony' świstak przyszedł z dementi . Rozumiem ;)

Gość gość01
nochal jest psychiczna :D pewnie ma rente i temu w uj czasu na forum multikontówka :D

Gość muszka do łóżka
Nie wiem, czy chciałeś nawiazać do swojego nicka, czy dogryźć kuszy z tymi dużymi nosami na zdjęciu . x Na marginesie Kusza, skoro tylko, "nawet lubiłaś" świstaka. To musi być strasznie nieprzyjemny gość, tyle lat razem i takie oschłe podsumowanie ;) pa