Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostalyscie pod choinke od swoich mezczyzn??

Polecane posty

Gość gość
perfumy :)

Gość gość
Bransoletkę z zawieszką z Kruka

Gość gość
Torebkę

Gość gość
piżamkę :)

Gość Minkaa23
Nową pralkę- lubię praktyczne prezenty:)

Gość gość
Nie chciałam prezentów. Wzięłam pieniądze i poszłam na zakupy. I w końcu mam się w co ubrać :-)

Gość gość
samochód

Gość gość
Słuchawki do kompa (marzyłam o nich od dawna); 2 torebki od MK - jedna typu shopper druga wizytowa; piękną bransoletkę z białego i żółtego złota. Postarał się.

Gość gość
Nic. My z tych co sobie nie kupują prezentów. Jak mamy na coś ochotę to sobie kupujemy i tyle, a jak mamy ochote sprawic sobie niespodziankę to serio nie potrzebna nam okazja a nawet milej jest według mnie dostać niespodziewany prezent miesiąc po urodzinach niż na nie. No i nie ma sztucznej radości z nietrafionego prezentu. Tylko albo prawdziwa radość albo szczere wyznanie w stylu"wiesz ja raczej z tego nie skorzysta" -"to zostaw dla mnie". i tyle.

Gość gość
Nową pralkę? Ty dziewczyno niepoważna jesteś??? Przecież to nie "dla ciebie" tylko dla domu czyli dla wszystkich! Doprawdy, piszesz jak niewolnica, której obowiązkiem jest pranie, również gdy nie ma czym (wtedy choćby kijanka na kamieniu w rzece) i której pan łaskę zrobił i sprawił sprzęt do prania, a jej wyprany mózg daje sobie wmówić że to prezent. Doprawdy, albo zidiociałaś do szczętu, albo ten tekst o pralce to prowokacja.

Gość gość
Zarąbałam mu szalik, który dostał w prezencie. Nie robiliśmy sobie prezentów. Wszystko co moje jest jego więc to nie ma sensu.

Gość gość
Komplet srebrnej bizuterii, recznie robione serduszko z wkladem lawendowym, karte podarunkowa, skarpetki i slodycze.

Gość gość
Nowy telefon;)

Gość gość
W zeszłym roku dom :) A w tym plany rozbudowy ...

Gość gość
Piękną srebrną zawieszkę w kształcie sowy :)

Gość gość
Łancuszek z piękną zawieszką .

Gość gość
Tablet samsung galaxy 32 Gb

Gość gość
płaszcz z massimo dutti i puder la praire. jestem mega zadowolona :classic_cool:

Gość gość
Nic, kompletnie nic

Gość gość
Bransoletke pandory i 2 charmsy

Gość gość
Perfumy Chanel Coco M. Moje ulubione Zazdroszcze samochodu i zlotej bizuterii...

Gość gość
ja kindle paperwhite- jestem mega zadowolona, od swiat juz 3 ksiazki przeczytalam. A jeszcze jakis czas temu sie zarzekalam ze w zyciu nie wzielabym do reki czytnika i wole normalne papierowe ksiazki :) ps. ten tekst z pralka to chyba prowo????

Gość gość
myślę, że teskt z pralką wcale nie jest prowokacją. Znam wiele kobiet, które prezenty do domu (typu pralka, zmywarka, odkurzacz) traktują jako "własne" prezenty - one odbierają to jako uzytczny prezent, który ułatwi im pracę. To tak samo jak kupić facetowi wiertarkę - on traktuje to prezent dla niego, a nie jako "wspólny" prezent do domu.

Gość gość
Kolczyki i maszyne do szycia:-)

Gość gość
Ale się przechwalacie :-P a ja nic, i nas jest taki zwyczaj, ze prezenty sa dla dzieciaków w rodzinie najblizszej, a jest ich 6 już :-)

Gosc 14.11 Nie jestem niewolnica:) uwierz ze dlugo walczylam o nowa pralke, jednak moja polowka upierala sie ze nasza stara pralka jeszcze pociagnie troche, ja uwazalam inaczej:) wiec gdy zapytal co chce pod choinke powiedzialam ze nowa pralke i koniec tematu:) nie wiem czemu tak na mnie naskoczylas?:) Lubie praktyczne prezenty, najlepiej do domu:)

Gość gość
ja nie znosze praktycznych prezentow, choc na ogol jestem praktyczna osoba :P sa rzeczy ktore sie kupuje bo to koniecznosc (zepsuta pralka, zmywarka, samochod), sa rzeczy typowe na prezent: bizuteria (nienosze, zatem chybiony prezent), perfum (zbyt oczywisty) itp. ja lubie niespodzianki na preznty swiateczne i urodzinowe :P dostalam dwa recznie robione notesy oprawiany w skory i z czerpanego papieru, oraz plakat w stylu vintage :)