Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Majtkowa20

Za niskie majtki

Polecane posty

Go艣膰 Majtkowa20

Cze艣膰 wszystkim. Jestem 20-letni膮 dziewczyn膮 z pewnym ma艂ym, a mo偶e i du偶ym problemem. Ot贸偶 chodzi o moje majtki. Dos艂ownie wszystkie s膮 za niskie !!! Tzn. z przodu s膮 dobre, z boku te偶 a z ty艂u (g贸r膮, nad majtkami) wystaje mi dobre kilka centymetr贸w ty艂ka -.- Nie wiem jak oni szyj膮 te majtki, ale kompletnie nie da si臋 w nich chodzi膰, bo 藕le si臋 czuj臋, kiedy wiem, 偶e wszyscy widz膮 m贸j ty艂ek. Pomocy! Co mam robi膰? I gdzie kupi膰 inne majtki, tzn. takie co mi go zas艂oni膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Roksi1995
Kup wi臋ksze majtki??? Mam tak膮 kole偶ank膮 co te偶 mia艂a taki problem, a rozchodzi艂o si臋 o to 偶e by艂a szeroka w biodrach i majtki po rozci膮gni臋ciu nie nachodzi艂y na ca艂o艣膰 po艣ladk贸w. Zreszt膮 przecie偶 s膮 te偶 majtki z podwy偶szonym stanem http://axami24.pl/public/cache/img/resources/private/offer/1/00000480/900/CMJVAPhhgHfkXHhFcSWB/300x467.jpg

Udost臋pnij ten post

Hmmm, a pr贸bowa艂a艣 majtek z wysokim stanem? Nie ka偶demu si臋 one podobaj膮, ale mo偶e to jest dobre rozwi膮zanie dla Ciebie? W Alles maj膮 takie to si臋 nazywaj膮 "figi classic" nie wiem, jak w innych sklepach, ale pewnie te偶 s膮

Udost臋pnij ten post