Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spieprzyłem sobie życie

Polecane posty

Gość gość

na II roku studiów zdecydowałem się zrezygnować spróbować dostać na medycynę ale po dwóch latach nauki mam dość. Prawdopodobnie sie uda bo już rok temu byłem blisko ale teraz za drugim razem powinno być dobrze ale... studia skończę jak będę miał 29 lat. Potem specka i też 6 lat i zarobki w granicach 1500zł miesięcznie. mam powoli dosyć, moi znajomi już zarabiają, a ja jedyne co robię to siedzę w książkach. Od rana do wieczora, zero imprez , zabaw, dziewczyn. Ciągle myślę o tym że trzeba się dostać. Jestem już zmęczony bo nie korzystam nic z życia. Na imprezie byłem w zyciu może 8 razy. Z domu wychodze gdzieś rzadziej niż raz na pół roku. W 2015 nie byłem nigdzie poza domem! Tylko na zajęciach. chyba zwariuję.

Gość gość
Ja nie wiem czemu jęczysz.. Wychodzenie z domu jest takie fajne?

Gość gość
lol, głupi podszyw.

Gość gość
to terqaz jestes na tej medycynie na ktorym roku? ile masz lat? I co chcesz od życia?

Gość gość
nie jestem na medycynie, zrezygnowałem z dziennikarstwa na drugim roki i tera drugi rok siedzę w domu ;p

Gość gość
to zamierzasz isc na medycyne czy co robić?

Gość gość
a konia walisz ?

Gość gość
zbijam z sąsiadem palety. odpala mi 30 zł dziennie to na fajki mam . pościel już mam tak zażółconą od onanizmu , że matka jej nijak doprać nie może

Gość gość
ja tez kiedyś nie wychodziłam bo się uczyłam a znajomi bujali się po dyskotekach w piątki i soboty, nawet mi przygadywali Ty kujonie:D a teraz ja wychodzę na imprezy i wyjeżdżam często za miasto na weekendy:) a oni siedzą w domu bo nie mają kasy.............często już niańczą dzieci w biedzie albo płacą alimenty:) Warto poświęcić parę lat by mieć kasę całe życie! Pamiętaj o tym!

Gość gość
zazdroszczę lekarzom, że sa lekarzami. Mnie nie szła biologia.