Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiak1985

ale miałam wpadkę

Polecane posty

W drugi dzień świąt z mężem byliśmy u znajomych na kawie,po kawie gospodarze zaproponowali by wypić alkohol i zostać na noc.Miałam sukienkę bez pleców więc z bielizny tylko stringi,gdy już wszyscy spali zebrało mi się z mężem na sex było cudownie.Obciach był rano spaliśmy w salonie i gdy znajomi weszli leżałam nago bez przykrycia i nie wiedziałam gdzie są moje majtki.Leżały na krześle więc musiałam nago przejść przez pokój.Teraz jest mi głupio bo mamy do nich iść na Sylwestra a mój mąż mówi że śmiało mogę iść w bardzo seksownej kreacji.Ma na myśli taką bluzkę https://ohso.pl/p4558,2626,0,67847,,bluzka-mp46 i do tego leginsy https://ohso.pl/p4558,2638,0,36378,,daiva-legginsy-lc-14018

Gość gość
Twoja wpadka to pikuś przy mojej. W święta taka zabalowałem, że w nocy po pijaku pomyliłem pokoje i wlazłem do łózka siostry żony i trochę ja posmyrałem tu i ówdzie. Żona grozi mi rozwodem.

Gość gość
Zrobiłem kiedyś podobnie jak ty ale szwagierka tylko mruczała jak ją brałem na łyżeczkę.Do tej pory nikt o tym nie wie.

Gość gość
A dzieciaki podobne do bardziej do brata czy do ciebie ;)

Gość gość
Łyka pigułki

Gość gość
Do gość dziś Moja szwagierka też mnie wydała, nawet bez oporów bawiła się moim sprzętem ale teściowa okazała się za bardzo czujna. Oczywiście całą winę wziąłem na siebie.

Gość gość
oczywiście "NIE wydała"

Gość gość
szkoda ,że ja nie mam takich "przygód" .