Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie stopni w domu w dzien i w nocy i co zakladscie dzieciom?

Polecane posty

Gość gość
chodzi* w* kalesonach*

Sranie w banie! Myślicie ze wasi rodzice pilnowali by w pokoju gdzie spicie bylo 17 sto i? Mydlicie ze nie grzali w zimie? Pewnie i grzali i was za ciepło ubierali! Czy macie alergie? Bo ja nie

Gość gość
na otwartym parterze*

Gość gość
A w nocy mamy na piecu ustawione 18 (tryb nocny). Dzieciak śpi w normalnej bawełnianej piżamie dwuczęściowej. My na waleta. Ale w sypialniach jest cieplej niż na dole do są mniejsze i nagrzane po całym, dniu.

Gość gość
Większość z was ma za ciepło w domu, przez co przegrzewa dzieci. Max to powinno być w domu 21 st. Mam bardzo mądrego pediatre, który zawsze powtarzał o codziennym wietrzeniu domu, temp. 19-20 st., i poza tematem codziennyvh spacerach, dzięki czemu mój 6latek miał tylko 2 antybiotyki w życiu. Grunt to hartowanie od małego ;-)

Gość gość
muusia dziś , jako dziecko wiecznie chorowałam a to na zatoki, a to zapalenie oskrzeli, a to po prostu kaszel. Mój brat angina za anginą. Skończyło się jak się wyprowadziliśmy z "piekarnika" u babci i w pokojach było nie wiem ile, ale duuuużo chłodniej, a w nocy nikt nie palił (dziadkowie przed pójściem spać jeszcze dokładali porcję do pieca, i drugą nad ranem). Więc nei mów mi, że to nie ma wpływu...