Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlenaaa19

Czy to ciąża??

Polecane posty

Kochałam się z chłopakiem w 14 dniu,czyli płodnym. Niby we mnie nie doszedł,ale mówił,ze pod wpływem podniecenia czuł jak wydziela się preejakulat,a teraz Jestem 4 dni przed okresem. Od ok. tygodnia bolą mnie piersi są bardzo nabrzmiałe nawet nie mogę ich dotknąć... A na dodatek zaczął bolec mnie lewy jajnik... Czy to może być ciąża? proszę o szybką odpowiedz.

Gość gość
Nie wiemy czy to ciąża czy nie. Boisz się, więc zaczynasz doszukiwać się sygnałów. Jeżeli nie dostaniesz miesiączki, zrób test ciążowy, który potwierdzi czy jesteś w ciąży czy nie. A na przyszłość - zabezpieczaj się.

Gość gość
jak zacznie cie boleć prawe ucho i pępek zmieni kolor na zielony to gratulujemy

Gość gość
Tak, za szybko. Test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Tak, ma wiele wspólnego. Ale nie wiadomo, czy Twój ból jajnika ma coś wspólnego z ciążą.

Jajniki mnie bolą tylko jak zaczynają mi się dni płodne. A taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz... wiem,że róznie są zdania na temat preejakulatu,ale jest jakas szansa na ciąże?

Gość gość
50%. Jak mamy ocenić to prawdopodobieństwo? Luuudzie. Zrób test w dniu miesiączki, jak jej nie dostaniesz. Na przyszłość zabepieczaj sie, aby kolejny raz nie stresować się. Koniec tematu.

Gość gość
Podczas stosunku w 10 dniu (płodnym), mój partner miał 3 wytryski, kiedy powinnam robić test ciążowy by mieć pewność ?

Gość gość
Podczas stosunku w 10 dniu (płodnym), partner miał 3 wytryski, kiedy powinnam zrobić test by znać wynik ciąży ?

Gość gość
W tym wątku masz już odpowiedź kiedy robi się test ciążowy... Test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
To ponad dwa tygodnie, długo. U lekarza można dowiedzieć się szybciej ?

Gość gość
Ja zaszłam w ciąże właśnie przez stosunek przerywany w dniu owulacji. Partner jest pewny, ze wyszedł przed wytryskiem, wiec jak widać takie rzeczy sie zdarZają. Z objawów miałam bardzo mocny ból piersi i ból brzucha jak przed miesiączka. Test robiłam 4 dni po terminiebl spodziewanej miesiączki i wysZedl pozytywny, ale z tego co pamietam kreska była bardzo blada.

Gość gość
Ja z przerywanego nie mam dzieci, a mam dwoje i to bylo zawsze nasze zabezpieczenie. Po drugim jednak zalozylam spirale...

Gość gość
skoro boli cię jajnik to może dopiero teraz masz owulację? jesteś pewna ze wtedy miałaś dni płodne?