Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do prostytutek

Polecane posty

Gość gość

Co was motywuje do tej pracy? Robicie to bo nie macie kasy na studia czy inne rzeczy i gdyby było coś innego to byście zmieniły robotę czy zarobki na tyle dobre że jednak nie? Marzycie o miłości rodzinie itd?

Gość gość
nawet o tym nie mysl

Gość gość
a co jak ja pojde na d****i

Gość gość
moge odzywac sie do ciebie codzienie jak chcesz? ja tez ja lubie najbardziej ze wszytskich

Gość gość
Ja jestem prostytutka i mam narzeczonego, który jest prawiczkiem. Z seksem czekamy do slubu. Nie przeszkadza mu moja praca. Ja zaakceptowalam fakt, ze jest prawiczkiem a on, ze jestem prostytutka. Znalazlam miłość. Prostytucja to praca jak praca taka sama jak praca w sklepie.

Gość gość
gość dziś a zrezygnowałabys z tej pracy dla niego? Nie oceniam cie tylko ciekaw jestem. Szczęścia życzę

Gość gość
Cześć dziewczyny. Jestem studentką i piszę pracę dyplomową o zjawisku prostytucji kobiecej. Czy znalazłyby się wśród Was chętne, które udzieliłyby mi całkowicie anonimowego wywiadu dotyczącego Waszej historii? Pomysł jest taki- wysyłam Wam ankietę do wypełnienia na maila, Wy wypełniacie i odsyłacie. Pytania ciągle opracowuję, myślę, że będą gotowe do połowy lutego. Naprawdę, uratowałybyście mi życie :) Jakieś chętne? Jeśli tak- proszę o komentarz, podam swojego maila do kontaktu. Dziękuję z góry !