Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem instrukcjipierwszego użycia szczoteczki elektrycznej

Polecane posty

Gość gość

Witam pierwsze uzycie szczoteczki to jest nie lada dla mnie problem... otóż instrukcja jest tak skomplikowana że szkoda słów . Nie wiem kto ja wymyślił.Może ktoś mi to wytłumaczy: 1)Podłącz wtyk do gniazda zasilania 2) Przed pierwszym użyciem wypłukac głowicę szczoteczki(pierdoły to oczywiste) i uwaga ... teraz zaczynają sie schody : 3) umieśc szczoteczkę w stacji ładowania w taki sposób by weeszła w trzpień na podstawie (dobra to też oczywiste( i teraz,,,, 4) Przed pierwszym użyciem pozostaw korpus szczoteczki około 14-16 godzin w stacji, w celu naładowania akumulatora . W czasie ładowania świecie się czerwona lampka kontrolna ok a dalej już mam mętlik : 5) używaj szczoteczki bez ładowania dotąd, aż jej moc wyraźnie spadnie lub szczoteczka zatrzyma się podczas pracy i zacznie migać czerwony wskaźnik naładowania . Dopiero wtedy naładuj akumulator szczoteczki przez 14-16 godzin . Po naładowaniu urządzenia wskaźnik stanu naładowania świeci w kolorze zielonym 6) Rozładuj szczoteczkę do końca i naładuj ponownie trzykrotnie (czyli jak?). W ten sposób akumulator osiągnie pełną pojemność 8) Odtąd możesz odstawiać szczoteczkę do stacji ładowania , po każdym umyciu zębów akumulator będzie zawsze maksymalnie naładowany Nic z tego nie rozumiem . :O

Gość gość
To szczoteczka AEG? Taki sam bełkot jest w instrukcji obsługi ich maszynek do włosów i brody:D

Gość gość
nie to szczoteczka nevadent ""Electric Toothbrush"

Gość gość
Ale czego nie rozumiesz? Przecież to jasno jest napisane.

Gość gość
Uzywając początkowo doprowadź do trzykrotnego całkowitego rozładowania. Używaj bez ładowania aż padnie i naładuj całkowicie. Jeśli powtórzysz trzykrotnie, możesz po każdym umyciu zębów odkładać do stacji.

Gość gość
"Uzywając początkowo doprowadź do trzykrotnego całkowitego rozładowania" co to znaczy?

Gość gość
Po myciu nie odkładaj do stacji tylko używaj dotąd aż się kompletnie rozładuje. I tak trzy razy.

Gość gość
Trzy razy ?czyli co mam uzywać do rozładowania a potem włożyć do stacji i tak trzy razy?

Gość gość
wkładać*

Gość gość
ale bezsensowne to jest :O

Gość gość
Tak. Naładować do pełna. Zurzyć do pełnego rozładowania. Po 3 takich akcjach, możesz już odkładać do podładowania po każdym myciu :)

Gość gość
Tak. Naładować do pełna. Zurzyć do pełnego rozładowania. Po 3 takich akcjach, możesz już odkładać do podładowania po każdym myciu :)

Gość gość
super już rozumiem częsciowo myślę ze w trakcie mycia załpapię

Gość gośćolka
autorko jesteś tępa jeśli nie rozumiesz co jest napisane w tej instrukcji, pewnie po dobrej szkole hahaha

Gość gość
To nie jest bezsensowne, tez nie rozumiem dlaczego, ale tak dzialaja baterie, z telefonami tez kiedys tak bylo. Chodzi o to, by nie doladowywac baterii zanim sie rozladowuje calkowicie, poniewaz oslabi to jej dzialanie. Rozumiesz juz?

Gość gość
hahaha jak mozna tego nie rozumiec faktycznie z tego widze ze nie ma co brac pustej blondynki za zone, chocby mega cycki miala i supr sie seksila, bo pozniej ty lezysz w szpitalu, ona pojdzie do banku i "Zainwestuje" cala kase w fundusz, bo ktos ja namowi itp

Gość gość
ten kto układał instrukcję po polsku chciał uprzykrzyć życie innym . Instrukcja powinna być jasno napisana a nie jakiś bełkot...

Gość gość
Załapiesz. Tu chodzi tylko o to, żeby bateria miała dobrą żywotność :)

Gość gość
jestem facetem tak dla jasności i nie nie jestem tępy czytałem o wiele bardziej skomplikowane instrukcje i o dziwo były napisane w jasny i przejrzysty sposób ... a tu ... jest jakiś bełkot a nie instrukcja

Gość gość
gość dziś ten kto układał instrukcję po polsku chciał uprzykrzyć życie innym . Instrukcja powinna być jasno napisana a nie jakiś bełkot... X Ale jaki bełkot, przecież to jest wszystko zrozumiałe. Jasny przekaz.

Gość gość
ale już częściowo załapałem reszta przy używaniu wejdzie w nawyk :) jest plus bo nie jest to szczoteczka na baterie

Gość gość
uważaj bo możesz popsuć xD x D