Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę rozszarpac moją siostrę to co wyprawia przechodzi pojęcie

Polecane posty

Gość gość

Generalnie to kiedyś była normalna kobieta dziś bym jej pieprzła w jej rudy łeb. Ojciec zostawił nam piekarnie z cukiernia i prowadzimy interes razem. Już nie będę wspominać o wszystkich jej ekscesach ale wyobrazcie sobie że przyszła dziś do nas mama i poprosiła o odrobinę ciasta do kawy bo miała odwiedzic siostra. Mówie do mamy żeby zeszła na magazyn i sobie zabrała. Mama tak zrobiła a ta pipa wyleciała za nią na podwórko, zabrała jej to ciosto, połozyła na wagę i wyceniła i wpisała w zeszyt!!! Jak się o tym dowiedziałam poszłam do niej ipytam się co ona odpie... to ona ze mama za dużo wszystkiego na święta zabrała i niech teraz za to płaci! !! Ja juz nie wiem co z tą idiotka mam robić

Gość tttt5ttttttt
Wcale się nie dziwię, że się zdenerwowalas. Komu jak komu ale matce własnej wyliczać? zbiednieje jak jej da 30 deko ciasta? jak tak można w ogóle. Ja nie mówię że ma wszystkim naokoło za darmo rozdawać ciasto czy pieczywo, ale aferę robić o kawałek ciasta dla mamy uważam za przegięcie

Gość tttt5ttttttt
Dodam jeszcze, że teściowie moi prowadzą interes ogrodniczy. Mają mnóstwo warzyw. Zawsze ja czy mąż możemy wziąć ile chcemy warunek jest jeden sami idziemy i sobie te warzywa zbieramy, a nie bierzemy gotowe które np. zerwane są na sprzedaż

Gość gość
Ale dziewczyny mama sobie odrobinę tego wzięła. A siostra to mi by nawet wyliczyła. W d***e jej się przewraca totalnie a pojęcia zielonego nie ma o całym interesie. Mama kiedyś własnoręcznie piekła ciasta w tej piekarnii by interes nakręcić z tatą a ta nawet nie wie z czego chleb się robi. Pracownicy od nas uciekają, odbiorcy się skarżą a ta tylko chodzi i się panoszy

Gość gość
powiedz siostrze że jakby matka miała jej wystawić rachunek za ciąże poród, opieke i żywienie aż do dorosłości to by sie do końca życia nie wypłaciła

Gość Amant

Wstyd .. Nigdy swoim rodzicom nie można tak robić którzy wychowują nas od dziecka i dbają o nas  jak tylko mogą. Powinnaś co dzień jej to wypominać i męczyć aż sie nauczy że nie może tak robić.. Piekarnie macie od OJCA !!!!!