Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob samotnych po 30sce, placzecie czasem wspomninajac zmarnowane szanse ..

Polecane posty

Gość gość

z mlodosci? :(

Gość FinnegansWake
Nie, nigdy. Mam dobre życie, niczego nie żałuję.

Gość FinnegansWake
Ty byś nie rozpoznał szansy nawet jakby do ciebie podeszła i kopnęła cię w dupę.

Gość gość
Kazda stara panna rozpacza z samotnosci tylko malo ktora sie przyzna bo jej du(p/m)a nie pozwala :)

Gość gość
takie mieli szanse, że aż pozazdrościć :D

Gość gość598
ja marnuje wszystkie okazje na poznanie kogoś :( takie już to moje życie jest :(

Gość FinnegansWake
Nie każda, nie każda. Ja jestem sama, bo tak chcę. Gdybym chciała z kimś być, to nie miałabym problemu. Ciągle się jeszcze zdarzają panowie, którzy mają ochotę spróbować i się starają. Ale nigdy żadnemu się nie uda.

Gość gość
Taaa tak sobie tłumacz....

Gość FinnegansWake
Nie tak sobie tłumacz, tylko taka jest prawda. Jestem atrakcyjną kobietą i mam tego świadomość. Po prostu brzydzę się bliskości i dlatego się z nikim nie wiąże. Spotykałam się z facetami wcześniej, ale teraz już tego nie robię. Co nie zmienia faktu, że ciągle mam powodzenie. Nie mam jeszcze 30 lat, jestem szczupła, zadbana, dobrze ubrana - ciągle wzbudzam zainteresowanie. Co prawda w coraz młodszych facetach, ale cóż.

Gość gość
I co jeszcze hahaha

Gość gość
ja tez jestem sama ,bo nie lubie sie calowac z jezyczkiem, loda tez bym facetowi nie zrobila.czasami zal mi,ze jestem inna,bo w glebi duszy brakuje mi bliskosci ,przytulenia,seksu.ale niestety te 2 moje ulomnosci powoduja ,ze unikam facetow.

Gość gość
Ja tak samo, przez 2 lata pracowalam jako modelka w Tokio. jestem ladna, mam pieniadze i dobra prace, nie potrzebuje faceta. podobnie jak kolezanka wyzej zle znosze bliskosc i nie lubie tych wszystkich rzeczy ktore trzeba razem robic w zwiazku bo jestem zbyt skupiona na sobie. seks od czasu do czasu zapewniam sobie na imprezach sluzbowych. nie kazda kobieta chce meza i dzieci, zrozumcie to

Gość gość
tez nie chce robic loda facetowi, calowac z jezyczkiem sie lubie. i ne bede dlatego w zwiazku. a okazji zaluje, zaluje ze nie jestem z moim bylym, ale sie rozpadlo przed loda wlasnie...

Gość gość
Aż sie zalogowalas :D

Gość gość
nieplacze ale wzruszam sie jak romantyczny film USA ogladam same mi sie lejom az mi wstyd :-D naprawde,chyba sie starzeje w morde jerza:-(

Gość gość
Nie. Może dlatego, że w moim odczuciu te szanse się nie nadarzyły, dlatego jestem sama. Ale przecież życie nie kończy się na 30tce. Gorzej jest po 40tce - i ta granica przeniosła się także dla kobiet. 40tka jest symptomatyczna

Gość gość
A ja wolę kobiety. Dziękuję opatrzności,że starczyło mi odwagi by nie ulec namowom narzeczonego,by wziąć ślub i żyć normalnie.On teraz ma nową żonę,ja jestem aktualnie sama,ale wciąż szukam tej jedynej:)