Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orgazm w ciazy i bol w dole prawa strona

Polecane posty

Gość gość

Witam czy orgazm w ciąży jest jakoś zagrożony dla dziecka ? ciaza 22 tydzień . Przy orgazmie dochodzi do skurczu macicy i trochę się martwię . Ciąża nie jest zagrożona , lekarz też w sumie nie kazał ani zaprzestac współżycia ani ograniczyć nic nie mówił w każdym razie . Zresztą nie raz już orgazm był później wizyty u lekarza i było w porządku ale mam "koleżanki" które wręcz są oburzone ze mam takie życie seksualne z moim mężem ze ciężko nam bez siebie wytrzymać a ja Mam jeszcze większa chęć co podoba się mężowi . Występują po bokach jakby przy jajniku ból przy wstawaniu czy przekrecaniu się z boku na bok lekarz mówił ze Jest w porządku. Myślę że może córcia mi ucieka na jakiś narząd i boli . Może ktoś pomoże

Gość bella  86
Ciąża nie jest chorobą i jeśli nie jest zagrożona możesz uprawiać seks, a orgazmy nie mają wpływu na stan ciąży.

Gość gość
No właśnie też tak myślę , tylko ze słyszałam ze skurcze mogą doprowadzić do przedwczesnego porodu dlatego tak z ciekawości pytam

Gość bella  86
Śmiech też powoduje, że mięśnie brzucha pracują i co za tym idzie mogą mieć negatywny wpływ na macicę- tak coś wymyśliłam. Orgazm wywoluje u kobiety radość i zadowolenie, wiec nie może źle wpływać na dziecko.

Gość gość
No właśnie też tak myślę że nie ma powodu do zmartwień