Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakToWygląda

Warszawa w wigilijny wieczór...

Polecane posty

Gość TakToWygląda

Kiedy już wszyscy "warszawiacy" opuścili Warszawę, jadąc do swych rodzin na wsi i małych miasteczek, po drodze łamiąc swoimi samochodami, wszelkie możliwe przepisy drogowe i wkurzając wszystkich pozostałych użytkowników dróg pomstujących na tych chamów z Warszawy, wybrałem się na spacer po Warszawie. I cóż zobaczyłem? Najpier tabuny Chińczyków i Wietnamczyków z rodzinami, potem Ukraińcy, następnie rzesze Arabów, gdzieniegdzie dało się zauważyć bezdomnych Polaków, którzy na klęczkach żebrali o datki. Tak wygląda Wigilia 2015 roku w Warszawie.

Gość TakToWygląda
Dzisiaj idąc ulicami widziałem kilkanaście rodzin arabskich, wietnamskich i chińskich. Wczoraj zajrzałem do Złotych Tarasów, pełno grup arabskich mężczyzn, pełno Chińczyków. Widziałem taką scenę: podchodzi kulejący żebrak o kulach do obżerających się Chińczyków i prosi o jedzenie, ci zbyli go pogardliwie i jedli dalej...

Gość gość
obojętni na los bezdomnych w Polsce są wszyscy

Gość gość
Do czego to doprowadzi?

Gość gość
no, swiat na psy, Polske zniszczyli obama tusk i inni

Gość gość
czas zapalić świeczkę nad Polską

Gość gość
To prawda,że słoiki sraja i leją gdzie popadnie ?

Gość gość
Dzisiaj około godziny temu widziałem jak przed BUW-em jeden facet lał na chodnik, zupełnie się niczym nie przejmując, może chciał wziąć przykład z czarnych z Paryża, którzy srają na chodnikach?

Gość gość
Pewnie słoik :-D

Gość gość
Warszawa ostala y puzta:-D w domysle mam serial Dom i panjom Popiolkowom ii cieca co przed wojna otwieral brame i eh co ta wojna zro ila z ludzamii, aha iten stary Talad co wychoal shnow nie na warszawiakow tulko na luxzi pasem ich kszta il za prawde powiaxam wam ze juz niema prawdziwuch WARSZAWIAKOW MOZA NA VNOJNEJ eh

Gość gość
Z Warszawiakami tzw słoikami nie jest tak źle, jak się o nich pisze :P Gorzej jest z obcokrajowcami, zaczyna się robić niebezpiecznie, bo grupy muzułmanów chodzą po ośmiu, dziesięciu po ulicach, nawet narodowcy się ich boją.

Gość gość
Bardzo ciekawa jest restauracja przy Zwycięzców 4, gdzie oferują www.sushiwesola.pl. Bardzo ładny lokal i smaczna kuchnia.

Gość gość
gość dziś Bardzo ciekawa jest restauracja przy Zwycięzców 4, gdzie oferująwww.sushiwesola.pl. Bardzo ładny lokal i smaczna kuchnia. X OBRZYDLIWA I DROGA,