Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on sie ze mna kontaktuje?

Polecane posty

Gość gość
bo właśnie ta ROZNICA to jak ocena Twój teoretyczny ideał Miłość maniakalna jest intensywna i obsesyjna, często myśl o partnerze jest przyczyną ciągłego lęku przed jego utratą. Polega na stałej potrzebie podtrzymywania uczuć i uwagi przez partnerów, a także nieustannego rozpraszania wątpliwości co do wierności i zaangażowania. Jego teoretyczny Pragma to miłość praktyczna. Przedstawiciele tego typu inwestują w miłość. Jest to dla nich kalkulacja zysków i strat jakie mogą osiągnąć angażując się w dany związek. Związek jest możliwy tylko z partnerem, który odpowiada tak kochającym osobom ze względu na pochodzenie i warunki życiowe.

Gość gość
ps mogę Ciebie coś się zapytać, bo też tak kiedyś pisałem do jednej laski, tzn jakbyć zareagowała w takiej jednej sytuacji? please

Gość gość
Ja często o nim myślę, ale może dlatego że żaden inny mężczyzna nie zwrócił dotąd tak mojej uwagi jak on. Ciekawa tylko jestem czy on o mnie myśli.

Gość gość
na pewno, ale nie w taki sposób jak ty.. to co mogę sie ciebie zapytać o jedno.. żeby wypróbować odp:-)

Gość gość
zobacz jutro tyż dzień:-) :-)

Gość gość
hello, jesteś dzisiaj?