Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić ....

Polecane posty

Gość gość

Poznałam z 2 m-cy temu chłopaka hmm zupełnie inny niż z tymi co spotykałam się.Pierwsze wrażenie było.. przystojny ale tatuaże, palący odwróciłam wzrok znał moją koleżankę z którą rozmawiałam i mnie odszukał na fb. Zaproponował mi spotkanie nie wiem dlaczego ale zgodziłam się okazał się fajną, inteligentką osobą i ciepłą mimo poniższych stwierdzeń. Jest osobą strasznie towarzyską z nieciekawej rodziny na dodatek mający dziewczyny na raz(tak było kiedyś przez kłopoty) w głębi duszy ja uważam że taki by nie był gdyby miał inne towarzystwo. Ja za to jestem pilną studentką dążącą do celu, spokojną i nie zbyt imprezową wiecznie zabieganą nie robiąc takich rzeczy . Wiecznie smsy, rozmowy zaczyna mi zależeć mimo wszystkiego ale napisał mi sms a że chce mnie ratować na początku nie wiedziałam o co chodzi jemu ale rozwijając napisał ,że za wysokie progi dla niego bo by nie chciał mnie zepsuć. końcowy sms że nie będzie mnie męczył swoją osobą ale by nigdy mnie nie skrzywdził nie miał takich zamiarów. Kompletnie nie wiem co myśleć o tym wszystkim na żadnym spotkaniu nie dałam jemu odczuć tego, że jest jakiś gorszy a z drugiej strony nie wiem czy bym go nie zanudziła swoją osobą. Uwielbiam go jest inny chodź pewnie napiszecie co za dup... lub coś w tym stylu ale wiem że w pewnym stopniu zbłądził ale kto nie popełnia błędów. Proszę o pomoc pozdrawiam

Gość gość
Naprawdę jestes studentką? Tego się nie da czytać. Piszesz na poziomie szkoły podstawowej. Stylistyka ,a właściwie jej brak,nie wiesz co to interpunkcja...jakim cudem zdalas maturę?