Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś pisała tutaj dziewczyna o nicku lady love

Polecane posty

Gość gość
Twoje dziecko jest jak kazde inne Agatko. Tyle, ze sztucznie zaplodnione

Gość gość
Portugalia jest biedniejsza od Czech.

No nie, wlasnie dlatego jest taka wyjatkowa ;) wyprzedza wiekszosc dzieci w rozwoju i to o duzo. Co tu duzo pisac, piekna, spokojna i madra mam core.

Gość gość
Na zdjęciu nie wygląda urodziwie.

Gość gość
no właśnie, wygląda jak płód alkusowy

Gość gość
Dzieciątko urocze♥ Pedro fujka:classic_cool:

Gość gość
Lady a co na to twoj maz, ze jego sperma jest za slaba by cie zaplodnic

Gość gość
a sperma naczelnika jest za słaba żeby zapłodnić mysz :)

Gość gość
Lady bezplodna love

Pisalam juz kiedys, ze biedoty tutaj nie widze. Wy chyba nie wiecie jakie zycie prowadza tutaj portugalczycy. Sami byscie chcieli takie miec ;) Ja rowniez biedna nie jestem i zyje mi sie tutaj calkiem dobrze. Chcecie zobaczyc 15 minutowy pokaz fajerwerek? na oceanie? https://www.facebook.com/agata.castanheira/videos/vb.100005315500677/489776361209543/?type=2&theater&notif_t=like

Gość prawictwo pospolite 152
mówie ci uciekaj do Polski .. Tam cie nic dobrego nie czeka..

możesz uciekać stamąd zarówno w podskokach z jednej nogi na drugą, albo jak kangur , spręzynując między zagajnikami

ja nie obchodziłem sylwka i nie pilem alkoholu poszedłem spać o 23 20 Sylwester jest dobry dla dzieci , bo one lubią eksplozje .. My starsi sie pierdołami nie podniecamy, bo widzielismy to już nie raz.

Gość gość
A co robi twoja corka ze wyprzedza rówieśników? RoZumniem ze jak każda mam chcesz sie pochwalić dzieckiem.

uj uj, Ci powie , ze starsi sie nie podniecaja :D coz, widzialam cos zupelnie innego :D W Polsce lepiej nie bylo ;) wiem od mamy :D tez mieli fajna impreze. o o Nie badz dziadem, baw sie poki mozesz, bo zycie jest za krotkie na takie marudzenie.

Gość gość
Nie chce byc wścibska ale moze twoja corka ma wnp. Czesto to sie obserwuje u dxieci nad wyraz rozwijających sie

u mnie z okien widać było zawsze duze eksplozje na sylwestra .. Zwlaszcza dawniej , bo naprzeciw mieszka kilkadziesiąt rodzin wojskowych a ludzie z Armii dostawali dawniej za darmo fajerwerki na sylwka .. więc nie musialem nawet wychodzic z mieszkania by widzieć niemal to samo co w centrum dużych miast .. hehe

no duzo rzeczy.. jak sie pochwalilam miesiac temu filmikiem na ktorym sztywno trzyma glowke lezac na brzuszku, przez dlugi okres czasu ( wtedy filmik trwal ze 2 min, a ona duzo przed nagrywaniem trzymala ladnie glowke u gory, to mi powiedzieli, ze to nie jest normalne i ze mozliwe ze mala ma zespol napiecia miesniowego. Teraz ma 3 miesiace i przewraca sie powoli na boki. Usmiecha sie od 2 miesiecy, od miesiaca do kazdego, na kazdy usmiech odpowiada usmiechem. Smieje sie na glos, gada ze mna i probuje papugowac. Ona ogolnie z kazdym gada :D juz od dawna interesuja ja wlasne raczki a teraz i nozki. Pediatra nam powiedziala, ze jest bardzo rozwinieta jak na (wtedy)2 miesieczniaka. Pozatym od 2 miesiecy przesypia cale noce :D spi po 7-10 godzin nawet w ciagu nocy. Mam sie czym chwalic, bo przy niej moge zrobic doslownie wszystko. W zasadzie nie wiem jak to jest miec male dziecko ;) wszystkie najgorsze momenty mnie ominely.

wiesz jak mozesz rozsmieszyć dziecko ? daj psu popcorn

a co to jest wnp? Wedlug opini lekarskiej ( nie jednej, bo chodzimy do 2 roznych lekarzy ) z mala jest wszystko dobrze, wiec nie bede sie doszukiwac zadnych chorob.