Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o mężczyznach koło 30stki, którzy szukają dziewczyny w wieku

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o mężczyznach w wieku około 30 lat, którzy wybierają dziewczyny dużo młodsze np 17-19-letnie? Co waszym zdaniem nimi kieruje?

Gość gość
Wyjaśnię od razu, że nie mam na myśli sytuacji, gdzie szuka się głupiej na raz do łóżka tylko na poważny związek, który po czasie kończy się małżeństwem lub mieszkaniem razem. Dlaczego tacy mężczyźni chcą tyle młodszą partnerkę?

Są dwie opcje - albo dlatego, że to im podnosi ego i szpanują przed kolegami. Albo dlatego, że nie są w stanie zainteresować sobą dorosłej kobiety.

Gość gość
17 z 30latkiem jet tylko dla kasy albo ma syndrom tatusia

Gość gość
Też nie rozumiem czemu takie stare biorą. Jeszcze jest jedna opcja: bo mogą

Gość gość
zutorko ale drune pytania zadajesz faceci maja zakodowane w genach pedofilstwo i zdradziectwi im mlodsze i im ich wiecej tym lepiej

Gość gość
O czym takie patologie mogą ze sobą rozmawiać? :D

Gość gość
17-18 latka ma mniejsze wymagania zarówno finansowe jak i łóżkowe niż 25-28 latka :D

Gość gość
gdy miałam 17 lat byłam z 27letnim chłopakiem. Nie leciałam na jego kasę, bo jej nie miał. Kochałam go, on kochał mnie. Po prostu ze sobą się dogadywaliśmy. Miłość nie patrzy na wiek.

Gość gość
Chce mi się z takich po prostu śmiać. Nasuwa mi się wizja faceta, który nie wziął się za swoje życie w odpowiednim czasie i w średnim wieku próbuje "powrócić" do czasu młodości poprzez szukanie młodej dziewczyny. Chcą się tym dowartościować. A kobiety, które wchodzą w taki związek, szukają jedynie tatusia (bo miały problem z relacjami z własnym ojcem) albo sponsora. Potem takiego "pana" mają w d***e, on się starzeje i niedołężnieje, a młoda żonka zaczyna się bawić. Atrakcyjność faceta potwierdza się tylko wtedy, kiedy znajdzie partnerkę w swoim wieku. Wieloletnie różnice wieku między partnerami oznaczają tylko jakieś niezdrowe relacje.

Gość gość
Znowu ten staruch 37 polujący na nastolatki. WYPAD ZBOKU.

Gość gość
a może natura, taka da zdrowe dzieciaki z stara pani już nie.

Gość gość
Ja będąc 30 latkiem i 40 latkiem też bym się brał za 20 stki,18-19 na seks, w dodatku gdybym jeszcze miał kasę i w miarę wygląd to tylko takie. Kobiety powyżej 25 tki powinny sobie szukać jelenia na małżeństwo i się gonić. Ja sobie może sam zrekompensuje młodość, bo jej nie miałem, puszczając się właśnie z takimi młodymi. Przechodzonych starych zwierząt nie chcę.

Gość gość
Dzieciaki? :D a co taka młoda zrobi jak facet ja zostawi?

Gość gość
ja mam takiego kumpla i wydaje mi się, że chodzi o niechęć do stabilizacji, wcześniej miał równolatkę chyba, rozstali się, a teraz taką 19.. ona na pewno nie będzie od razu naciskała na ślub i dzieci..

Gość gość
jednak to jego zdrowe dzieciaki będą chodzić po Ziemi a starsza Pani będzie chodzić do lekarzy od zapłodnień pozaukładowych.

Gość miły Grześ
po co komu stare pr***no, czyli baba po 30stce? Młode są ładne i płodne a tu tylko o to chodzi. Próchna tylko plac na cmentarzu.