Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci uciekają od odpowiedzialności

Polecane posty

Gość gość
tak się niestety składa, że jesteście Polakami, wasze matki były znienawidzonymi Polkami, wasze babki i prababki. chromosom Y jedynie sprawił, że sami nie jesteście Polkami, tylko Polakami. jesteście stereotypowo uznawani za pijaków, złodziei i hydraulików :) jak rozumiem, posługując się tym stereotypem, a nie tym co widzę wokół siebie, mam uznać każdego Polaka za nic niewartego śmiecia?

Gość gość
21:12 ja zaś widzę wokół siebie plastiki, tapeciary, szare myszki, artystki, panie biznesu, ładne żony, szare żony, ubrane z żurnala i z kiepskiego pisemka, pod modę i pod prąd, z dzióbkiem na zdjęciu albo z książkami podróżniczymi na półkach. niektóre wzbudzają niechęć, inne podziwiam.

Gość gość
gdybym myślała stereotypowo, to uznałabym każdego Polaka za nieudacznika, alkoholika i degenerata, którego należy omijać szerokim łukiem. umiem jednak wyjść poza ramy i widzę bardzo dużo typów mężczyzn: spokojnych moli książkowych, tętniących energią sportowców, imprezowiczów i fanów samochodów, wesołków i kompletnych ponuraków, z poczuciem humoru i bez, pracowitych, leniwych, szlachetnych i takich, co ukradkiem wsadziliby nóż w plecy, alkoholików i abstynentów, dżentelmenów i prostaków, średnich, zbzikowanych, nudnych i ciekawych, niespokojnych i wytrwałych.

Gość gość
kobiety żyją tylko imprezami i chlaniem więc co sie dziwić

Gość gość
mężczyźni zaś żyją alkoholem i okradaniem ludzi :) patrzcie, jakie dojrzałe!

Gość gość
moja dziewczyna nie pozwalała mi nawet filmu oglądnąć tylko ciągle praca i praca miałem tego dość bo ona mogła robić robić co chce no i ja rzuciłem bo nie wytrzymałem

Gość gość
fajnie jest mieć narzeczoną głupiutką co by kit łykała i była zaangażowana w łóżku jak polacy w Afganistanie ...mając w perspektywie , że się ożenie z nią. nawet łykała by się wykazać .. i gdy przychodzi czas , że zaczęla chrząkać o ślubie coraz częściej to czmychnąłem. mam kolejną narzeczoną.. a że bogaty jestem to one zaangażowane oj zaangażowane są

Gość gość
raczej głupie i żałosne

Gość gość
tak też tak uważam

Gość gość
większość bab to pasożyty i egoistki, marnie to wygląda

Gość gość
większość polskich facecików powinna być wyskrobana, taka prawda. Matki Polki skrobcie się gdzie się da