Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to totana bzdura ze kobietom po ciązy psują się zęby!!

Polecane posty

Gość gość

dzis bylam u profesora ginekologa i pytalam o to bo jestem w ciązy.smial sie ,że to totalny mit ciązowy i nie wie czemu to ktos nakręca.jesli kobiecie w ciązy psuja sie zeby to tylko dlatego ,że nie dba o nie i nie myje a nie przez ciąże.. w sumie te kobiety ktore ja znam i sa zamozne i zadbane to podczas ciazy nic nie dzialo sie im z zębami ,a te biedne i zaniedbane maja same problemy.i wynika to z braku higieny chyba.

Gość gość
Z braku wapnia geniuszu może się tak dziać, wiadomo, że pasożyt w łonie większość pożera:D

Gość gość
moze mit, moze nie mit, skąds sie to wzięlo, poza tym u mnie po ciązy pojawily sie problemy, o zęby dbam zawsze tak samo, a po ciazy dziury, jak to wyjaśnisz ? niemyciem zebow ? zawsze myje rano i wieczorem, nie jem duzo słodkiego

Gość gość
zeby nie ale włosy leca tak ze łysa zostaniesz prawie

Gość gość
i co z tego ze dziury??wazne ze nie masz kanalowego..to dopiero zaniedbanie....

Gość gość
to nie jest mit, dlatego w ciąży musisz przyjmować duże ilości składników, które będzie ci zabierało dziecko. bo jakby na to nie patrzeć, to dla twojego ciała dziecko jest autentycznie pasożytem i w pierwszej kolejności pobiera budulec z kości. zęby zaś to trochę inny rodzaj kości...