Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy jak wasza kobieta by czegoś w łóżku nie lubiła, nie życzyła sobie czegoś (np.mocnych klapsów w tyłek, szarpania za włosy, kark itp.) To robilibyście to bez względu na jej zdanie? Zmuszali ją do tego?

Gość ares28
Nie. Czasami coś sugeruje, ale to do niej należy decyzja czy mogę sobie ta to pozwolić. Moja lubi delikatne klapsy w tyłek.

Gość pastuchowiec
zwierzeń nie będzie ty zboczeńcu. idź trzepać gdzie indziej.

Gość gość
A co przyjemnego jest w zmuszaniu partnerki do praktyk których nie akceptuje? Chyba tylko dewianci i socjopaci czerpią z tego jakąś satysfakcję. Owszem można coś zaproponować, ale jeśli druga strona nie ma na to ochoty, to trzeba to zaakceptować, bo zmuszanie przyniesie efekt przeciwny do zamierzonego, a może też całkowicie zrazić do seksu.

Gość dyszekpospo
ja używam dyszla, brony i kłonicy.

Gość gość
Oni nie zmuszaja, oni zostawiaja jak widza, ze babka czegos nie bedzie robic. I szukaja takiej co im to da. Koniec.

Gość gość
gość wczoraj Oni nie zmuszaja, oni zostawiaja jak widza, ze babka czegos nie bedzie robic. I szukaja takiej co im to da. Koniec. xxxx niestety musze przyznać rację. mimo wszystko czegoś brakuje. teraz nie związałbym się z kimś kto nie spełni moich oczekiwań. próbowałem skończyło się na łzach.

Gość gość
Jak zmusisz to płacze, jak odejdziesz też. W podświadomosci wiekszosc kobiet zgodziłaby sie na wszystko. Ale one juz tak maja. Mysla tak a mowia nie.

Gość gość
Nigdy nie zdarzyło mi się trafić na faceta który próbowałby na mnie coś wymusić, związek polega na akceptacji i liczeniu się ze zdaniem ukochanej lub ukochanego, a nie zmuszaniu go lub jej do czegoś.