Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyca_slawa

Jestem w potrzebie materialnej

Polecane posty

Nie wiem czy dobra rubryke wybralam bo jestem nowa.Ale juz nie wiem do kogo mam pukac.potrzebuje w kazdej postaci pomoc,tzn chemia,zywnosc,picie,kosmetyki,zalegly czynsz .To co sie da aby przetrwac dopuki nie stane o wlasnych silach..8 czerwca mialam wypadek rowerowy powazny w skutkach.Jadac rowerem z zakupoami przewrucilam sie z rowerem i polecialam spory kawalek .tuman kurzu byl taki jak fala na morzu.oczywiscie karetka i szpital.Okazalo sie ze mam zlamana glowke kosci ramiennej,a raczej szyjke kosci ramienne.Wiem ze orwalo rowno ze stawem.Pol roku stabilizator,BARDZO bolesna rehabilitacja.mialam wrazenie jakby mi miesnie rozrywalo.Ze pracowalam jako opiekunkja chorych i starszych osub w PCK na umowe zlecenie i to za 200 zl to juz nie wspomne,za taka kwote tylki mylam i obloznie chorymi pracowala.Jak to sie mowi jestem w ciemnej d***e bo nie mam z czego zyc.Opieka spoleczna sie wypiela bo jak kierownik powiedzial ze z ZUS przeciez dostane kase.Z******te(sorry za slowo) 200 zl,ale super kasa.Obcy ludzie mi pomagali przez 2 mies ale nie moge tych samych ludzi prosic o pomoc ciagle.Sumienie mi nie pozwala.Denerwuje mnie fakt ze okazalo sie ze mam rzekomy staw i faktycznie jestem w wielkiej ciemnej .......DLATEGO WAS PROSZE O POMOC.Skromnie ale z nadzieja.Zapraszam nawet do siebie.Oto moj mail szyca_slawa@wp.pl

Gość gość
Nie bądź śmieszna :O nikt tu ci nie pomoze . Idź do mopsu lub innej instytucji