Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór! Chciałam się Was poradzić co w tej sytuacji moge zrobić i ewentualnie gdzie się udać. W zeszłym tygodniu byłam z dzieckiem w szpitalu, było odwodnione i chyba miało jelitówkę, podczas przyjęcia zabrali mi dziecko samo do gabinetu na pobranie krwi i założnie wenflonu. Czy lekarze mieli prawo zabrać dziecko samo na te badania (1,5roku) Wydaje mi się ze miałam prawo być przy dziecku?

Gość gość
Prawo na pewno miałaś. Jeżeli to było tylko zwykłe badanie krwi i nie było sterylnych warunków jak np. na sali operacyjnej, to myślę że miałaś pełne prawo bycia przy dziecku, zwłaszcza tak małym. Lekarze nie wytłumaczyli, dlaczego nie mogłaś tam wejść? Zabrali dziecko siłą, jak to dokładnie wyglądało? trochę za mało informacji, żeby ocenić sytuację dokładnie.

Gość gość
powiedzieli żeby dac dziecko bo musza pobrac krew i założyć wenflon. Pomieszczeni zwykłe jak w punkcie pobrań krwi, jak w każdym szpitalu.

Gość gość
lewatywę

Gość gość
od momentu zabrania dziecka na pobranie krwi, przez cały okres pobytu w szpitalu dziecko było przerażone jak tylko ktoś wszedł do sali, zachowanie zupełnie jak nie mojego dziecka