Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie, kiedy widzicie wyraznie otyła kobietę

Polecane posty

Gość gość

czy dziewczynę. Proszę szczerze o pierwsze mysli, albo moze nic nie myslicie. Moze tu sie wreszcie zmotywuję, żeby się odchudzić. Wyrażnie otyła, mam na myśli 80 kilogramów, coś koło tego. Wzrost, wysoka, ale nie bardzo, poprostu wysoka. Słucham.

Gość prawictwo pospolite 152
Niech sobie żyje , ale seks z nią na pewno musi byc słaby

Gość gość
zaczynam rozumieć Homoseksualistów

>>>co myslicie, kiedy widzicie wyraznie otyła kobietę... mam na myśli 80 kilogramów... Wzrost, wysoka, ale nie bardzo<<< x Jak te dodatkowe kilogramy są we właściwych miejscach, to cmokam z ukontentowania :), x a jak przypomina ludzika Michelin, to myślę, że nikt nie jest idealny :D. x http://www.oponeo.pl/gfx/Articles/michelin-bidendum_2XS-0.jpg x http://www.oponeo.pl/gfx/Articles/bidendum_GKP-0.jpg

Gość gość
Nic. Nie oceniam, nie wyśmiewam. Jeżeli coś czuję to ewentualnie sympatię. Jak widok mnie naprawdę zszokuje, to przejdzie mi przez myśl "Ło, no nieźle". Ale jestem wyrozumiała. Może ma chorobę metaboliczną, może przechodzi depresję, na pewno już się dosyć nacierpiała z powodu swojej wagi. Nic mi do tego. Poza tym może jest rewelacyjną osobą ze świetną osobowością.

Gość gość
Misio, miałam na myśli srednią statystyczną, a nie wyjątki. Dzieki ludzie, będę masochistką i napiszcie jeszcze. Już pierwsze kubełki zimnej wody polały się.

Gość gość
Ale maciora!

>>>Misio, miałam na myśli srednią statystyczną, a nie wyjątki.<<< x Moje 82kg żywego szczęścia :), miało buzię niewiniątka :), wspaniałe włosy, sięgające za pupę :) i biust w rozmiarze 85H :), obok którego żaden mężczyzna nie przeszedł obojętnie :P. x Jak jesteś masochistką, to może wysprzątasz mi mieszkanie :P ? x Pożyczę palcat od koleżanki i będę Cię nim poganiał ;). x Wiesz, ile schudniesz, przy takim sprzątaniu ;) ?

Gość gość
Dziwczyna z 22.27, pięknie, ale i tak negatywne odczucia daja do myslenia. Misio, w roli sprzątaczki nie widzę siebie, przykro mi.

Gość gość
Misio, nie sprzątam, ok?

Gość gość
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Oczu nie masz? Dla ludzi 150kg+ powinni robić eutanazje. Natychmiastowo. Bez zgód. Pierd.olone wieloryby chcą k****a ewoulować.

Gość gość
No, ale ja nie waze 150, tylko 80.

Gość gość
Chodzi o to że masz więcej nie tyć :P

Gość gość
Ze jak teraz ktoregos dnia w koncu nie zaskoczy i nie wezmie sie za siebie to za kilkanascie lat bedzie zalowala

Gość gość
Jaki wzrost przy tych 80kg?

Gość gość
Jeśli taką widzę to żal mi jej, że tak doszła przez swoje słabości. Raczej normalni ludzie do takiego kalectwa się nigdy nie doprowadzą. Sapie taka jak parowóz, a śmierdzi potem na odległość.