Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie każdy jest papieżem

Mało jest kobiet jest na tyle wyjątkowych, by przeboleć ich przeszłość seksualną

Polecane posty

Gość gość
Przebolewa, ale jak kobity nie bylo tak nie ma! I nie bedzie!

Gość gość
I to go własnie najbardziej boli :D

Gość gość
Ale ty facet masz zamiar pytac na 1 spotkaniu ile kobieta miala facetow przed toba?

Gość gość
Widać kobieto, że jesteś typowo masochistyczno-sadystyczną dziwką jak praktycznie wszystkie stworzenia płci żeńskiej i uwielbiasz czerpać radość z cierpienia. Nie ty jedna już taka jesteś. Nic tutaj nikogo nie boli. Bez kobiet da się żyć Ja przeżyłem całe lata i nie tęsknie za nimi. Kobieta to nie jedyna rzecz na tej planecie, są również inne pasje i zainteresowania.

Gość gość
ooooooo jakie to k****a głębokie :D psychol skompleksiały sie wk****ił :D

Gość gość
a jesli ktos kobiete zg****il, to tez cie obrzydza?

Gość gość
Napewno :D

Gość gość
ooooooo jakie to k****a głębokie smiech.gif psychol skompleksiały sie wk****ił smiech.gif xxx xxx Głębokie i prawdziwe. Zadław się tymi :D:D:D:D Mogę być psycholem, przynajmniej mam cię w d***e. Dobrze mi się wiedzie.

Gość gość
Normalny, zdrowy na umyśle facet, jak chce mieć dziewczynę, kobietę, żonę, to szuka i znajduje, a takie głąby jak ty, siedzą na babskim forum i ględzą, mękolą, przebolewają i robią pod siebie z tej frustracji, aż zdechną.

Gość gość
Nie napisałem, że chcę mieć dziewczynę. Gdybym jej chciał, to bym się za nimi rozglądał, ale mam je w d***e i seks też mam w d***e. Z czasem przestaje na nim zależeć. Autorem tematu nie jestem.

Gość gość
Juz tu byl dzisiaj taki temat, ze powazny facet znajduje odpowiednia kobiete i sie hajta a to glupie siedzi na forum i pierdzi :D:D

Gość gość
Czy mi zalezy gdzie mnie ma taki psychol? :D zejdz na ziemie i do mamuski :D

Gość gość
Skoro sami nie traktujecie siebie powaznie, jestescie niekonsekwentni to kobiety tak samo was traktuja ;)

Gość gość
Powinien mieć nicka: "prawik bolejący" - nic nie robi tylko boleje.

Gość gość
02:05 - ale zgrywa ważniaka :D

Gość gość
Czy mi zalezy gdzie mnie ma taki psychol? smiech.gif zejdz na ziemie i do mamuski smiech.gif xxx xxx Psychol tylko dlatego, że nie szuka kobiety i seksu ? Bo nie da się upodlić i wejść w marny związek, gdzie wszystko straci i jego życie zostanie w jakimś sensie ograniczone ? Dlatego psychol ? Wolę mamusie, przynajmniej łączą mnie z nią więzy krwi, zresztą miłość matki do syna zawsze jest tą prawdziwą, do żony czy innej niewiasty, bezużyteczna dawką hormonów w mózgu.

Gość gość
A któraś chciała cie kiedykolwiek upodlić związkiem? :D Bo kobiety na forum raczej leją na ciebie ciepłym moczem.

Gość gość
średniowiecze mamy za sobą a co niektórych nadall dziwi że kobieta też może lubi seks i go pożąda. Tak się w tych głupich chłopskich zaklepało że nadal patrzą na wszystkie kobiety przez swój idiotyczny pryzmat. Seks jest dla ludzi a błona tylko dla hipokrytów i zagorzałych religijnych fanatyków.

Gość gość
a co jesi ktos kobiete zg**********il, tez by cie to brzydzilo? pytam powaznie bo znam taki przypadek. po za tym dziewczyna dobrze sie prowadzila.

Gość gość
Wolę mamusie, przynajmniej łączą mnie z nią więzy krwi, x To musi byc projekt :D:D:D

Gość gość
Porządna to taka, która nie uprawiała seksu bez związku. Weźmy przykładową Karynę. Karyna jest wrażliwa dziewczyna i seksu bez uczucia nie uznaje. Karyna poznaje faceta, zakoch*je się, jest seks (z uczuciem!), a potem: - facet ją rzuca - facet ją zdradza - nie układa im się i rozstają się - facet ją bije i go zostawia - facet ćpie o czym nie wiedziała i go zostawia - << tu wstaw dowolny powód przez który może rozpaść się związek>> Dochodzimy do punktu w którym Karyna, która spełnia twoje wymagania ma jednocześnie bujne życie erotyczne (no bo jak to tak z 6cioma partnerami, na przestrzeni powiedzmy 1,5 roku) i co teraz?

Gość gość
A któraś chciała cie kiedykolwiek upodlić związkiem? smiech.gif Bo kobiety na forum raczej leją na ciebie ciepłym moczem. xxx xxx Nie wiem, czy chciała, ale doceniam to, że moje doświadczenie życiowe pozwoliło mi zrozumieć, że szczęścia w kobiecie nie znajdę, bo to praktycznie z punktu biologicznego niemożliwe.

Gość gość
autorze, a sypiasz też z mamusią? W końcu to najdoskonalsza kobieta na świecie :classic_cool:

Gość gość
"Nie wiem, czy chciała, ale doceniam to, że moje doświadczenie życiowe pozwoliło mi zrozumieć, że szczęścia w kobiecie nie znajdę, bo to praktycznie z punktu biologicznego niemożliwe. " czyt. bo mam fiutka wielkości fistaszka

Gość gość
02:15 - moze i projekt :D prawik bolejacy znasz swojego starego? Czy mamuska koorewka byla i stad taki spaczony jestes?

Gość gość
"Kompletnie nie rozumiem, dlaczego mężczyzna miałby roztrząsać i przebolewać moją przeszłość seksualną?" xxxx mnie podnieca jak kobieta mówi jak ją brali

Gość gość
To psychol napisał że woli mamusię buahaha. Jakby co, to "w rodzinie zostanie".

Gość gość
czyt. bo mam fiutka wielkości fistaszka xxx xxx Myślałem, że wymyślisz coś lepszego, ale myliłem się. Zresztą już samo ocenianie człowieka po wielkości jego członka, świadczy o twoim zezwierzęceniu. Na szczęście nie odczuwam potrzeb posiadania kobiety.

Gość gość
To psychol napisał że woli mamusię buahaha. Jakby co, to "w rodzinie zostanie". xxx xxx Słuchaj, z matką łączą mnie przynajmniej więzy krwi, z tobą raczej nie wiele, dlatego wolę mamusię od ciebie. Coś łączyć zawsze musi.

Gość gość
To psychol napisał że woli mamusię buahaha. Jakby co, to "w rodzinie zostanie". xxx xxx Słuchaj, z matką łączą mnie przynajmniej więzy krwi, z tobą raczej nie wiele, dlatego wolę mamusię od ciebie. Coś łączyć zawsze musi. Zgłoś czy ona napisala, ze chce ciebie? czytaj ze zrozumieniem debilu :D na razie to sie z ciebie smiejemy.