Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna siebie przeciętniara

Poderwałam lekarza

Polecane posty

mimo że mam tylko średnie wykształcenie,w dodatku On ma ładną,elegancką żonę na poziomie,a ja jestem raczej pulchna,przeciętna.Czy to normalne,że mam satysfakcję,że okazałam się lepsza?On zaczął przebąkiwać o rozwodzie.

Gość gość
jesteś porąbana ot i cała delicyja

Gość gość
hym piszesz żeby tutaj lekarzowej pieknej kobeicie dopieprzyć ?>czy o co chodzi ? Sadze że kobiety które podrywaja to nieudacznice lekkich obyczajów :D szkoda ze lekarz ciebie nie poderwał :D:D:D Kobiwta powinna sie szanować niezlaeznie od wszytskiego , czy to lekarz czy kominiarz jesli ma klase ,honor to i taki :P lekarz bedzie dłuugo za taka ganiał aż ja złapie i tak bedzie trzymał do konca życia dobranoc nie mam zamiaru z toba pisać

tacy jesteście obłudni i świętojebliwi,zwykła zazdrosc przez was przemawia,prawda jest taka że w życiu trzeba być odważnym i mieć tupet,to można wygrać nawet z tymi piękniejszymi i bardziej wykształconymi

Gość gość
Wygrać? Niszcząc komuś rodzinę? Małżeństwo? W życiu trzeba mieć zasady, przekazywać innym wartości życiowe i zyć zgodnie z swoim sumieniem.

Gość gość
I pamiętaj, że własnego szczęścia, nie zbudujesz na czyimś nieszczęściu.

Gość gość
jakas psychiczna i niedowartosciowana baba to napisala zreszta to wyglada na prowo