Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Was też tak śmieszy forum wizaz co to w ogóle jest

Polecane posty

Gość gość

Ja trafiłam tam jak szukałam opinii o kosmetykach, chyba jak większość. Pomyślałam, że fajne forum z moderacją, uporządkowane, dla kobiet, założyłam konto, zaczęłam czytać... poczułam się trochę jak na obcej planecie. Niby jest tam moderacja, niby wszyscy zachowują pozory kultury, ale to jak tam wbijają sobie szpile przy każdej okazji to przechodzi pojęcie, typowe wredne babska ;/. W każdym zdaniu sarkazm i mądrzenie się. Wyśmiewają się tylko ze wszystkiego, jak ktoś ma inne zdanie to od razu z japą, mają jakieś swoje szyfry, oznaczenia, zaczynając od "TŻ", wyśmiewają januszowanie i wymyślają jakieś koniugacje rodzinne od nich, co to w ogóle jest??? Myślałam, ze normalne forum, ale jednak wolę kafeterię od tamtego, chociaż tutaj też dużo chamstwa i za duża anonimowość, ale tam to strach cokolwiek napisac.

Gość gość
mam takie samo zdanie o wizazu jak ty ;) tez trafilam tam przez KWC, czytalam forum o perfumach, duzo sie dowiedzialam, zaczełam pisać i co ? no du/pa :) tam sa kółeczka wzajemnej adoracji, osoby które rozmawiają praktycznie tylko ze sobą a ''obcych'' ignorują alb wyśmiewają, masz inne poglądy = atak, napiszesz coś wg nich niewizażowego np przykładowo o seksie analnym czy seksie grupowym w dziale o seksie = pewnie prowokacja, pewnie jestes obrzydliwym facetem i udajesz kobiete ! Facetow tam prawie nie ma, banują. Pozorna kultura, niby lasencje wykształcone, światowe i kulturalnie ci dają kopa w dooope przy aprobacie mode/ratorek :O Te skróty, chwalenie się facetami i dziećmi w ''stopce'' jakby to bylo ich jedyne osiągniecie :O Ogolnie beznadziejne forum, Kafe mnie wcurwia ale tu moge pisac jak mi sie chce, nie patrzec na blędy, na słownictwo, na treść :) tu praktycznie nie ma cenzury i to jest fajne

Gość gość
tam jest strasznie

Gość gość kropeczka
Ja się nie dziwię, że obcy są ignorowani na watkach. Skoro laski rozmawiają ze sobą dłuższy czas, znają się, a tu nagle ktoś wbija z pytaniem z kosmosu bez przedstawienia się i oczekuje super zainteresowania, to niech zapomni. Tam tworzą się zwarte grupy, bo ludzie poznają się lepiej i już nie czują się anonimowo. Według mnie to jest normalne.