Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyKobiety

Odchudzanie

Polecane posty

Gość MyKobiety

Jak odchudzić nogi a zwłaszcza uda? Jakie wykonywać ćwiczenia?

Gość po co chude uda
po co się odchudzać??? masz co masz, na siłe się nie zmienisz

Gość gość
na uda dobry seks na jeźdźca, uda muszą pracować w tej pozycji i biodra, dobra gimnastyka

Gość gość
Rower, basen, przysiady ;) Dużo przysiadów :)

Gość gość
qrwa w dobie tylu trenerek, mody na zdrowe zarcie, tyle literatury na te tematy, darmowy net i tysiace stron gdzie sie mowi, ze sie nie da schudnac z okreslonej czesci ciala!!!!!! mozna ja najwyzej wyrzezbic a te dalej swoje

Gość zalotka654
Rower bardzo dobrze działa na odchudzanie. Jak najbardziej polecam, teraz wiele modeli można kupić taniej np. na: http://t-bike.pl/ . Zresztą widziałam tam wiele ciekawych także, ubrań na rower.

Gość Milena Z
O Redistimie słyszałyście? To bardzo przyjemny zabieg przynoszący super efekty. Dopiero jestem w połowie, bo wykupiłam sobie pakiet 12 zabiegów za 2000 zł i już 5cm mniej :) Poczytajcie, warto skorzystać, bo w Vici Clinic w Krakowie mają najlepszą ofertę w mieście.

Na nogi, uda i pośladki są dobre piłki do ćwiczeń. Filmiki z ćwiczeniami znajdziesz na yt. Mam piłkę do ćwiczeń Fitspire - fajna jest to sobie poszukaj na necie to mogę polecić. Mam tą różowo-łososiową ;)

Gość Darusia20
Takze sie odchudzam i cwicze rozne zestawy. Ogolnie z ud jest ciezko schudnac.. najpierw troszke zeszczuplejesz a z ud nie poleci nic. To takze zalezy od osoby. ale badz wytrwala. oczywiscie cwiczenia silowe i cardio. ja cwicze na rowerku stacjonarnym lub stepperze 3 razy w tyg, to jest moje cardio.a pomiedzy tym takze 3 razy w tygodniu cwiczenia silowe na poszczegolne czesci ciala. cwicz nogi i wewnetrze partie ud. polecam cwiczenia mel b na nogi i fitappy na wewnetrzne partie ud.