Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona22222

Facet się na mnie obraził z winy restauracji....

Polecane posty

Gość wkurzona22222

Poszliśmy do takiej jednej knajpki. Był to wypad po dłuższym czasie gdy nic nie jedliśmy na mieście (w sumie randka). Zamówiliśmy TO SAMO. Pierwszy talerz przyszedł 10 minut po zamówieniu. Nie umiem jeść gdy ktoś nie je obok więc oddałam facetowi talerz czekając aż moja porcja pojawi się na stole. Facet zjadł a jedzenia brak. Czekałam bite 40 minut! Tak się wkurzyłam ,że podziękowałam i nawet tego już nie ruszyłam a mój facet stwierdził,że to ja mu siary narobiłam bo to ja nie chciałam zjeść tylko oddałam talerz. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Ale wieśniak Jesteście jacyś specjalnej troski?

Gość gość
Mial racje. Jestes prostaczka i narobilas siary. :( Wiecej nie powinien z toba nigdzie chodzic:(

Gość gość
ze to jakas gowniana restauracja

Gość gość
Ale prostaczka:D:D Z pipidowy do miasta przyjechalas?:D

Gość ja jestem z wioski
kelner ode mnie dostałby w ryj. ale prowo w sumie cienkie.

Gość Ja jestem z miasta
i glupich idiotek z zadupia do lokalu nie zabieram bo siare robia :(

Gość gość
pewnie prowo, ale nie rozumiem odpowiedzi. Po 40 minutach też wolałabym zapłacić za jedną procję i wyjść :/

Gość gość
ja jestem z wioski dziś kelner ode mnie dostałby w ryj. v Z takim chamem tylko d***** za kase pojdzie

Gość gość
Wiadomo ze 40 min to dlugo ale autorka chamka narobila siary facetowi co ja zaprosil do restauracji.:( Tylko idiota zaprasza takie chamki jak widzi, ze sie zachowac nie potrafia:(

Gość gość
z jakim chamem chłopcze?

Gość Maja197
a ja rozumiem autorke :) ile w końcu można czekać... Ja zareagowałabym tak samo ,moim zdaniem to śmieszne żeby tyle czekać na kolację - czekać, ale aby była aż taka przerwa między jednym talerzem a drugim. A co do chłopaka sądzę że powinien zwrocic uwagę obsłudze a nie się denerwować i niepotrzebnie obrażać. Pozdrawiam

Gość gość
Maja autorko piusz pod jednym nickiem. Chamka narobila facetowi siary i zwala na restauracje. Jego wina ze prostaczke do restauracji wzial. :( Takie na dworzec sie nadaja a nie do restauracji. Co za prymitywna zdzira. :(

Gość gość
Na serio, jesteście na jakiejś rencie? :D

Gość gość
Facet buc zaprosił do jakiejś podrzednej knajpy gdzie do jednego stolika podają dania z taką różnica czasu. Wieś

Gość wkurzona22222
Tak Maja to ja otóż to :) Słuchajcie dzięki za Wasze odpowiedzi ;) !! Od jakiegoś czasu zamieszczam tutaj różne tematy sprawdzając jakie są opinie Wasze O.... :) Znowu stwierdzam fakt, że mało szacunku i mało rozsądnych ( bez wulgaryzmów i hejtowania) odpowiedzi . W tym temacie patrzyłam mniej więcej co o takiej sytuacji sądzicie - duża przerwa między posiłkami, jakies niedociągnięcia itd. Liczę,że może jeszcze pojawią sie jakieś KULTURALNIEJSZE wypowiedzi i będę mogła poznać Waszą opinię życząc miłego wieczoru, Majka :)

Gość wkurzona22222
Czesto się również zdarza ,że dzieci dostają na końcu albo słabo odgrzane , a wiadomo jak to dzieci... macie jakieś przykre doświadczenia , opisujcie chętnie poczytam :)

Gość gość
Ja nie bardzo rozumiem problem, bo mogłaś po prostu swój posiłek, który ty dostałaś, zjeść jak człowiek bez awantur i podzielić się z facetem. My z mężem zawsze tak robimy w knajpach, bo wiadomo, czasem coś wypadnie i czeka się dłużej. Restauracja zrobiła błąd, ale ty zepsułaś wieczór facetowi z tego powodu. Faktycznie zachowałaś się wieśniacko.

Gość gość
40 min poślizgu poszli na kolację razem a zjedli oddzielnie ja najpierw obiłbym mordę kelnerowi potem ujeżdżał bym kucharza na około knajpy a na koniec wpierdolił bym właścicielowi tej speluny siary narobiła knajpa a ten facet to burak facet z miasta

Gość gość
A potem tobie wiochmenie ochroniarze obiliby mordę i miałbyś następnego dnia śliwke pod okiem :D

Gość gość
Nie umiecie sie zachowac :D